Orarul primei zile de facultate

Astăzi conducerea facultăților din România a făcut public programul primei zile a anului universitar 2012-2013. Evenimentul în sine este așteptat de câteva zecile de tineri care au reușit să treacă examenul de Bacalaureat și încă o probă pentru papagalii nevorbitori, lucru ce le-a permis admiterea într-o formă superioară de învățământ. Ministrul educației a anunțat tot astăzi că pentru zecile de mii de copii proști 1 octombrie va debuta undeva în altă țară, de preferat prin Siria unde sunt șanse mari ca fiecare dintre ei să primească o grenadă fără cui. Astfel întreaga Românie este uimită de cât de multe lucruri frumoase fac oficialii țării pentru copiii proști- având în vedere că aceștia vor avea parte și de artificii în comparație cu cei care au trecut Bacalaureatul.

Iată așadar cum va decurge prima zi de facultate:

Ora 10:00- Tinerii se vor strânge în fața facultăților unde au fost admiși pentru a fi întrebați de către reprezentanți AIESEC dacă au auzit de acest ONG.
Ora 10:01- Tinerii vor răspunde cu „Nu, mersi, n-am bani.” și se vor întoarce la căutarea colegilor de liceu prin mulțime.
Ora 10:03- Or să apară studenții anilor 2-4 și se vor angaja în politețuri, hăhăieli și small-talks.
Ora 10:05- Apare momentul awkward între studenții anilor 2-4 când se face liniște și gongalăii încep să se uite după țâțe și funduri noi.
Ora 10:06- Cineva pune veșnica întrebare „Și, cum fu vacanța/ ce ați făcut vara asta?”.
Ora 10:10- Deja toate fundurile noi sunt explorate și încet-încet intervine plictiseala printre gongalăii studenți în anii 2-4. Deja în mintea lor încolțește gândul la o Timișoreancă de 2 litri.
Ora 10:30- Forever alone-ii anilor 2-4 vor pleca să bea bere la bordură undeva prin centru în timp ce băieții cul se vor duce la o terasă dă fițe împreună cu fetele cul pentru a savura o limonadă zdravănă.

Între timp:
Ora 10:10- studenții din primul an se vor înghesui într-o sală micuță pentru a asculta cele mai mari bulșituri despre performanță și seriozitate de până acum.
Ora 10:15- un preot d-ăsta de grad mai mare le va arunca nițel busuioc și apă peste chipuri și le va da cu duhul sfânt în cap, însuși dumnezeu asigurându-i că vor trece toate examenele.
Ora 10:20- un polițist le va spune despre importanța educației în viața lui și cum a ajuns el ce este acum și cât de mândru este de asta.
Ora 12:00- studenții primului an, alături de părinți se vor îndrepta ordonat spre casele/căminele lor asudând de transpirație și cu impresia că facultatea va fi de 10 mii de ori mai șmecheră decât liceul.

Succes!

1 thought on “Orarul primei zile de facultate

  1. marlenis says:

    No..si eu am scris ce facem maine:)) printre care..o beuta cu nebunii 😀 Care merg, bineinteles ! Pacat ca multi raman cu impresia gresita legata de facultate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.