Orange, relaţii cu clienţii şi-o premieră mondială

Miercuri primesc un apel de la un număr ciudat. Răspund şi începe o melodie. Eram la birou. M-am uitat în jur, nimeni nu mă băga în seamă, aşa că am zis să play it cool. După vreo 20 de secunde în care am stat şi am ascultat o zdrăngăneală idioată, îmi spune “bună ziua” o fetişoară şâşâită. La-la-la lu-lu-lu, avea o ofertă pentru mine! Măi să fie!

Nu pun botul la oferte Orange decât după ce sunt super lămurit care-i şpilu, dar am invitat-o să-mi povestească. Cică am abonamentul cam învechit şi ar vrea să îmi ofere nelimitat în reţea, sute de minute naţionale şi mai puţin trafic de date la aceeaşi 12 euro pe care-i plătesc lunar. Sincer, dacă aveam nevoie de mai multe minute decât am acum, probabil aş fi acceptat fără să mai întreb:

– Perioada contractuală se modifică?

– Da, se prelungeşte cu 12 luni, spune şâşâita.

– Eh, asta nu-mi convine. Sincer, abia aştept să scap de abonamentul ăsta, abia aştept să se facă 30 noiembrie 2015, zic eu.

– 30 mai 2016, vreţi să spuneţi, nu?

Wut? Ce? Îmi picase faţa şi-un “du-te-n pula mea!” inocent îmi luase foc în minte, fiind cât pe-aci să fie rostit cu patos.

În august 2013 mi-am cumpărat un telefon de la Orange. Îl voiam la liber, dar mi-au zis că nu se poate, aşa că am făcut un abonament pe trei luni. După două am sunat pentru reziliere. Mi-au făcut o ofertă cu două săptămâni înainte de reziliere pe care-am refuzat-o, după care m-au sunat iarăşi cu o zi înainte de reziliere şi mi-au oferit o grămadă de chestii pentru o prelungire de 24 de luni. Am acceptat. Şi-amu, să aflu că prelungirea a fost de 30 de luni…

Am ajuns acasă şi-am sunat la relaţii cu clienţii. După cinci minute am şi reuşit să vorbesc cu o persoană reală. I-am explicat, m-a pus pe hold ca să verifice la *tehnic* şi-apoi mi-a spus, în premieră, că Orange a comis o eroare. Orange a comis o eroare. Orange, eroare.

Nu mă aşteptam să se rezolve ceva, voiam doar să mă cert.

Acum nu pot spune că sunt mulţumit, dar mă simt mai bine ştiind că anul în care scap de Orange e 2015, nu 2016.

Ah, schimb HTC 816 impecabil pe un Nokia Lumia 925.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.