Omul cu mai putine vise

Visele sunt o parte importanta din rutina oricarui om. Imi vine in cap o chestie cu hranitul din vise dar nu reusesc sa-i dau vreun sens momentan.

E vara, 30 si ceva de grade afara, aer conditionat din parti iar al meu dormitor are peretele exterior in care bate soarele de pe la pranz pana cand apune. Mda, yay.

Tind sa cred ca sunt 2 feluri de vise:
1. Visele alea cand dormi
2. Visele alea cand nu dormi
Inca nu am descifrat care sunt mai ciudate, ireale si paranoice, in schimb. Voi ce credeti?

Am inchis tot acum o ora si de atunci ma tot foiesc in pat, la intervale de cateva minute, cautand racoare si o portiune de pat rece. Plm, nu reusesc sa dorm din cauza caldurii. Nu stiu daca si Connect-R(elu) are aceeasi problema de nu doarme vara dar mi-e greu sa cred ca nu-si permite un aer conditionat la cate concerte are.

Concluzia: Connect-R(elu) e omul cu mai putin vise pen’ ca nu doarme.

Mos Ene, hai tata si pe la mine ca maine am examen si la asta s-a ter’nat smecheria!

Pwrd by Moto.

3 thoughts on “Omul cu mai putine vise

 1. Oana S. says:

  Pentru ca si eu duc lipsa de somn, m-am gandit sa-ti raspund 🙂 Cred eu ca visele mai ciudate, ireale si paranoice sunt alea pe care le avem cand nu dormim. In privinta celorlalte, subconstientul isi spune cuvantul si sunt locul lui de joaca. Insa visele pe care ni le alegem constient sunt cele dubioase si investite emotional.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Nu ti se pare putin paradoxal? Adica pana si in momentele in care avem puterea de a alege treburile sunt dubioase :))

   Răspunde
   1. Oana S. says:

    Hei, nu sunt prima care a zis ca libertatea de a alege is a bitch 🙂 aici intervin tot felul de factori interni si externi care te conduc la a face alegerea, iar visul e o prelungire a alegerii, aruncat dincolo de rationalitate, afectivitate, imaginatie, idealizare dar pe baza lor. dubios subiect despre care sa vorbim am ales :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.