Octombrie şi cărţile ieftine

În ultima perioadă am citit doar vreo două-trei cărţi. Format digital, de pe smartphone. Nope, me no like. Tot hârtia rămâne baza şi-acum hârtia are preţuri bune.

E enervant, de fiecare dată când vreau să citesc de pe smartphone trebuie să apară câte ceva care să îmi distragă atenţia. Intră un mail, intră o notificare de Facebook, îmi amintesc de nu ştiu ce ş.a.m.d. Ca să nu mai spun că noaptea nu pot citi mai mult de 30 de minute pentru că mă dor ochii din cauza ecranului.

Până pe 27 octombrie, eMag are Oktoberfest, o campanie de reduceri. Evident, tablete, laptopuri şi telefoane (Lenovo A859, Lumia 520 şi Lumia 625 sunt ok ca preţ), televizoare şi aparate fotoelectrocasnice şi multe altele au reducere de preţ.

Cu toate astea, cele mai mari reduceri sunt la cărţi. Până la 80% reducere la unele volume! Aşa că dacă aveţi loc liber în bibliotecă, aruncaţi un ochi. Îmi iau şi eu câteva imediat ce-mi intră leafa.

Apoi ar mai fi cei de la Libris.ro. Aici, toată luna lui octombrie vor fi reduceri la cărţi. Reducerile ajung până la 50% şi oferta cred că e mai variată ca la eMag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.