Occupy everyzing!

Ieri a fost una dintre cele mai grozave sâmbete din an! Mi-am început ziua plecând de acasă și am tot făcut drumuri și m-am tot văzut cu persoane dragi și frumoase.

Pe acasă am trecut doar pe fugă ca să înfulec ceva și să beau un pahar cu bere, stând în sufragerie alături de tata. Mnoh, omul are 54 de ani și e clar că televiziunea sa preferată este Realitatea TV. În timp ce-mi savuram berea și îmi verificam mailurile observ titlu mare pe televiziunea preferată a tatei: oamenii fac parte din mișcarea Occupy. Woa-hoo!

Aparent, ieri pe la prânz, în Piața Universității(sau Piața Unirii? Km 0, București) o mână de oameni au suferit un epic fail. Evident, pentru că s-au afiliat cu mișcarea ce o îndrăgesc oarecum dar nu au adăugat absolut nimic românesc în ecuație. Pancarde, țipete, fluiere dar doar pentru vreo jumătate de oră aparent. Jandarmeria o venit și a înăbușit absolut tot, tentativa de ocupare sfârșindu-se(bă, nu l-am mai citit pe animaloo) cu amenzi și liniște.

Păi bine, bă! Atât de tare ne-au înmuiat evenimentele de la 1989?! Sau ați realizat că nu prea știți de ce sunteți acolo să țipați?! Orice mișcare de genul ar trebui să vină și cu ceva rezistență în fața forțelor de ordine căci altfel nu sunteți decât o gloată de adolescenți ce beau o bere la colțul blocului. Nu înțeleg de ce dracu v-a fost frică, dacă erați uniți și vă maltratau, garantez că se lasa cu scandal mare și amenda aia pe care ați încasat-o nu ar fi fost degeaba.

Inutil, bă! Cred că dacă aș fi fost acolo, aș fi fost atât de dezamăgit încât le-aș fi spus celorlalți ceva de genul „Nu vreau să mai protestez cu voi! Apelez la pensionari data viitoare!”. Păcat… Detalii aci.

Pelea mea, hai să schimbăm ceva dar hai să o facem pe Facebook! Right.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.