O tura scurta (excursie) pe Valea Ierii, masivul Gilau-Muntele Mare

E a doua oara cand mergem in excursii de-o zi, pe munte, cu cei de la Clubul Montan Apuseni.

Plecarile se fac din Cluj, preturile sunt ?, oamenii la fel, iar traseele alese sunt absolut fenomenale.

Tura asta a avut, conform fitness trackerului, 28,6 kilometri. Mi-a placut ca toata lumea era echipata corespunzator. De asemenea, mi-a placut ca toata lumea a inteles ce important este sa nu fim marleti si si-a strans gunoiul (pana si chistoacele de tigari).

Ni un clip video din perspectiva organizatorilor:

Mno, durere de picioare, evident, iar ultimii kilometri, desi au fost la vale, s-au dus pe ganduri de “DUAMNE DA CAT MAI ARE DRUMUL ASTA BAI OARE NU NE-AM RATACIT?!” – asta pentru ca noi, galateni bravi, am hotarat sa o luam inainte (aveam harta, era drumul corect).

Fu fain. La 5 minute dupa ce am terminat traseul si am urcat in autocar, aveam chef de bere. Alte 5 minute mai tarziu, eram mort. Acum avem doar ceva febra musculara, desi ma simt fresh af.

Oh, cel mai mult ne-a placut partea cu mersul prin padure, dezvirginand zapada dintre molizi. ? Pacat ca singurele urme de animale pe care le-am vazut parea a fi de la iepuri. Oricum nu aveam cutitul de urs la noi, deci e okay.

Un video cu cam tot ce fu fain, pentru cine e curios.

P.S. Pe cei de la Clubul Montan Apuseni ii puteti gasi si pe Facebook. La excursiile astea poate participa oricine, nu trebuie sa faci parte din club sau mai stiu eu ce, numa’ sa ai echipament, bun simt si sa asculti indicatiile celor care organizeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.