O cană, o scrumieră și-un pix

E joi, ceea ce înseamnă că mâine e vineri și corporatiștii și majoritatea celor cu un job vor fi liberi. Adică se vor simți mai bine. Și vor ieși p-afară și-or să bea și alte cele.

Partea bună când nu ai job este că toate cele 7 zile ale săptămânii sunt la fel: plictisitoare. Partea proastă e că încă nu am descoperit copacul cu merele de Haur…

La educație a venit alt ministru. Nu mai e tanti aia care se lăuda că fu educată prin USA și care nu avea nicio treabă cu învățământul de stat. Acum e un așa-numit Ioan Mang. Un fel de Fuego… Ba nu, un fel de Guță. Adică plagiator. Îmi place că toată lumea își bate p*&a de ministerul ăsta… Mă rog, luați de citiți, o să râdeți și-apoi o să ziceți „Vai de p%#a noastră!”.

Puful ăsta e teribil. Asta îmi doresc de ziua mea.

Apropo de accidentul din Pasajul Lujerului din București, în care au fost răniți vreo 50 și ceva de oameni… Toată lumea face haz de necaz. Aparent Lucescu a fost implicat. Pe de altă parte, Surse(nu știu cine e tanti asta) declară că un vatman a vrut să facă o depășire… Adevărul e la mijloc.

Ah și cred că vor mai fi încă vreo trei zile pline cu știri despre suporterii spanioli. Am văzut poze care arătau că au făcut bonding de calitate cu câinii maidanezi. Asta atitudine pozitivă, băi!

Și gata.

Ah, și aparent toată lumea se fotografiază sau fotoșopează cu câinele sau mâța în fața statuii ăleia penibile din București. Da, aia în care împăratul cu cucu mic ține în brațe o dihanie care e lupoaică. Cred că totul a derivat din planking, faith hilling, owling și alte hipstereli…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.