Nu știu. N-am știut niciodată

Mereu va fi la fel: vreau să te cunosc. O țigară lungă și un fâsâit de aragaz, neglijență și apa fierbinte ce mi-a făcut un tatuaj dureros, gaura din mâna dreaptă, sângele din frunte – le cunosc pe toate.
Pe tine nu te cunosc, și culmea, te privesc aproape în fiecare zi. Încerc din răsputeri să te înțeleg ca să-mi fie mai ușor să te cunosc, dar poate aici greșesc…

Dau din picioare ca un copil entuziasmat care abia a învățat să meargă, doar că în cazul meu nu există entuziasm, e vorba doar de nervi și disperare. Mă dezamăgești adesea și mă disperă că nu reușesc mereu să controlez asta, deși cam știu ce vrei sau așa cred.

Sting țigara, sting veioza, sting și lumina din mintea mea, închid ochii și nu pot visa căci văd doar scenarii aiurea. Când a fost ultima oară când ai avut un somn liniștit? Nu știi, ai uitat căci a fost demult, pe vremea când Moș Crăciun încă mai exista. Realitatea ți-e la fel de încețoșată ca un geam crăpat bătut de viscol pe de-o parte și de aburii de la apa fierbinte pe alta.

Știu că e vina mea că ai ajuns așa, te-am forțat și te-am împins la limită ca să te transform în ceea ce voiam eu să fii, fără să mă opresc vreun moment și să mă întreb dacă într-adevăr asta îți dorești. Vedeam o lumină caldă în ochii tăi uneori și atunci știam că e momentul pentru următorul pas, deși eram conștient că va fi dureros pentru amândoi.

Acum că ai ajuns în momentul ăsta crede-mă că nu mai știu care e următorul pas. Pur și simplu nu știu și cred că nu am știut niciodată.

1 thought on “Nu știu. N-am știut niciodată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.