Nu încă un text despre cocalari!

Iar se scrie despre cocalari...
Foto de la vipgif.com

Vineri dimineaţă, în timp ce-mi savuram cafeaua în liniştea din bucătărie, mi-a apărut în newsfeed un text despre cocalari. Chestia asta se întâmplă după ce, timp de un an de zile, mi-am periat Facebook-ul astfel încât să fiu ferit de toate chestiile de genul (evident că treaba nu s-a terminat, dar eram mulţumit de newsfeed-ul meu).

A scrie despre cocalari în 2014 e ca şi cum ai scrie iar despre Roşia Montană, ACTA sau politică. Cuvintele diferă, dar treaba e aceeaşi. Pentru că sunt puţine lucruri care se schimbă în România şi când se întâmplă asta, de-obicei, nu e în bine. 

Sunt puţin dezamăgit că lumea încă mai citeşte despre cocalari şi interlopi. Mă întristează că mârlănia, prostia şi kitsch-ul vând. Şi încă ce vând! Iar a exploata chestia asta şi a te lăuda cu ea… eh!, e ca şi cum te-ai lăuda cu beşina aia zgomotoasă care ai dat-o sau cu mucul ăla mare şi verde care l-ai scos din nas. E ca şi cum te-ai lăuda că ai luat nota şase la bac sau că ţi-ai turnat o găleată cu apă rece în cap ca să nu donezi bani pentru găsirea unui leac pentru o boală de care nu ai auzit.

O faci pentru trafic. Şi chestia asta, în opinia mea, suge maxim! Îi ştiu, îi văd peste tot, îmi strică buna dispoziţie când merg la evenimente în aer liber, nu-i mai vreau şi pe net!

 

3 thoughts on “Nu încă un text despre cocalari!

  1. Gabriel Ursan says:

    De acord parțial. Că unii scriu aiurea despre subiect nu trebuie să te întristeze 🙂 Știu și la cine te referi, și da, mi s-a părut foarte greu de urmărit firul logic în articolul domnișoarei respective. Mai departe vezi că ai trackback sau pingback sau plm, ceva de genul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.