Nu călcat pe meclă, dar ceva să împace pe toată lumea

Elevi de liceu terorizaţi de un coleg – “Incredibil…”, spune unul dintre prietenii de pe Facebook. Îi dau dreptate. Societatea este în pragul colapsului! Acum, nu că i-ar păsa cuiva, dar povestea îmi pare scoasă dintr-o carte de benzi desenate extrem de proastă! Să vă zic.

Fetiţele PowerPuff, de exemplu. Erau terorizate constant, ba de Mojojojo, ba de alţi oameni răi. Îşi chemau ele vreodată Profesorul în ajutor? Nu, dădeau pumni în meclă, lasere şi alte cele, de-i spărgeau ţeasta lui Mojojojo!

Spioanele – Totally Spies – aveau parte de o soartă asemănătoare. Bă, băteau la ei ca Moroşanu! Ben 10, care pare de şcoală generală, la fel făcea! Nu se lăsa intimidat şi fugărit, ci dădea ultimatăăăăăă! cu ceasul cela şi rupea fâşu-n ei! Nici măcar Dexter, care avea cinci anişori, nu fugea la mami şi tati când trebuia să-l bată pe Mandark!

Văd azi că nişte copii de la Racoviţă sunt terorizaţi de un coleg de liceu. Unul. Terorizează mai mulţi. Soluţia? Să vină televiziunea, să vină presa, să vină mama! Tipul cică ar avea probleme psihice.

Pfft! E brăilean şi cere taxă de protecţie? Mhm, ştim cu toţii ce probleme are!

Nu că aş fi fost bătăuş în tinereţe, dar când cineva se certa cu altcineva, ăla care era mai cunoscut vorbea cu restul gongalăilor şi-l aşteptau pe celălălat după ore. Poca-poca, pumni în meclă, chicioare-n burtă! A doua zi totul era frumos, armonie, alea-alea.

Chemând presa nu se rezolvă nimic. Apar oamenii ăia care militează pentru “tratamente civilizate”, cu “hai să fim politically correct” şi totul rămâne cum fu la început.

Amu’, să nu se meargă pe stilul Unabomber, dar nişte palme, nişte şuturi în cur, nişte gume-n păr, nişte bidoane cu apă nu au omorât pe nimeni niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.