Notorious!

Nu B.I.G., nu, în nici un caz. Am trecut de perioada aia. Io-te, mă găsesc în Daily în momentul de față și cât timp am înfulecat o pizza(efectiv am halit ca un porc, ce pelea mea!) cu o mână, cu cealaltă am citit blogurile preferate.

E clar că internetul este și puțin stupid, mai nou, puțin mai mult decât stupid. Mă rog, pe lângă sursă de informare internetul mai reprezintă și un mare pericol pentru cei lipsiți de apărare. Nu, nu are nimic de-a face cu virușii, respectiv antivirușii. Cei lipsiți de apărare sunt cei săraci cu duhu, cei proști, bă! Pe internet, prostia se răspândește cel mai ușor. Țara cea mai afectată, din păcate, în momentul de față mi se pare a fi România(mă rog, e discutabil).

Citeam astăzi un post scris de zoso în care făcea referire la o întrebare retardată pusă de un plod de 10 anișori pe platforma unde este concentrată toată prostia din țară: TPU.ro(toți pentru unu). În caz că nu aveți habar, vă spun eu despre ce e vorba(știu pentru că mi s-a recomandat să fiu activ și acolo – am refuzat!). E un fel de forum în care pui o întrebare și ceilalți useri vin cu răspunsuri. E alegerea ta ce răspunsuri premiezi și-așa mai departe. Nimic interesant în afară de numărul extraordinar de utilizatori.

Mă rog, ideea la care vreau să ajung este că doar așa îți dai seama într-adevăr cât de multă notorietate are o prostie. Îl apreciez extraordinar de mult pe zoso dar făcând publicitate(nu există publicitate negativă, e publicitate PUNCT) unei chestii ce se bazează pe prostie, nu face decât să-i crească notorietatea. E clar că acum 90% dintre bloggeri știu de TPU(deși majoritatea știau deja). E funny, dar mi se pare că încă se pune accent pe vechea problemă a românilor: suntem prea focusați să promovăm negativul și prostia.

Cum să fim văzuți „cu ochi buni” pe internet dacă cele mai de succes chestii au de-a face cu prostia și incultura?!

P.S. Bă, vreau cercei! Unde naiba găsesc cercei mișto în orașul ăsta? La Gya în WinMarkt ciu-ciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.