New Fartzanesti

image

Capul mi-e nitel tulbure dar inca pot face conexiunile necesare pentru ca mama a facut un mic si nitel slabanog dar a dracului de awesome geniu. Mi-e sete intr-una si mi-e oarecum greu sa-mi gasesc echilibriul in timp ce ochii ma jeneaza putin. Le-as da o pauza astazi, in sensul de a-i scoate de la locul lor si a-i lasa pe masa undeva sa se linisteasca.

Eolienele sunt atat de magnifice!

Viata la tara e tare simpla. Uneori frumoasa ce-i drept. Duminica aproape toata lumea se indreapta dis de dimineata spre biserica avand flori in mana. Noi oprim in fata unei tanti si ritualul de pupaturi si imbratisari incepe. Suntem 2 baieti si o fata in masina. Tanti spune: ‘tu vrei sa vezi care e mai bun la… suflet? Degeaba au papagal, papagalul e pentru orice dar sufletul e doar pentru un lucru!’ Radem toti ca am sesizat substractul. O lasam pe tanti la biserica si plecam. Harletii sunt deja beti, caii isi extind cel de-al cincilea picior si fac pisu.

A iesit soarele, au venit floriile- la multi ani, Flo!- in zare se vede un lac, masina goneste pe un drum destul de bun si ascultam AC/DC- Thunderstruck. Like 3 bo$$es!

Ne intoarcem catre oras ca sa ne intoxicam putin de marlanie proasta si mireasma de scrumbie de bloc, Dunare sau gunoi.

Era mai frumos la tara dar parca si nitel plictisitor. Have fun, bai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.