NEPI face investiţii. Hai cu-n cinema!

NEPI, ăştia de au făcut chestia aia de pe Coşbuc, care poartă nume de mall, se pregătesc să strângă încă 100 de bulioane de euro pentru nişte investiţii. Încă îmi doresc un cinema la Galaţi.

NEPI strânge 100 de bulioane de euro pentru a finanţa achiziţia Promenada Mall din Bucureşti şi pentru a construi, lângă, o clădire de birouri, zic ăştia de la romania-insider.com. Partea interesantă este că banii nu sunt doar pentru chestia din Capitală, ci şi pentru “viitoare proiecte”. Eu încă îmi doresc un cinema la Galaţi.

Dar sunt şanse care tind spre zero ca aşa ceva să se concretizeze în oraşul de la Dunăre. Am eu mai multe şanse să câştig la loto. Până şi prea-mulţi-ani nea Nelu’ ar şanse să prindă încă 10 ani de viaţă până când Galaţiul va avea cinema.

Unu’ la mână, Cinema City o duce bine la Brăila. De ce ar vrea să-şi dea cu tesla-n oo construind încă un cinema la Galaţi?! Şi NEPI are o parte din vină aici pentru că aşa ne-au promis: vine şi sala unde-o să daţi bani să vă uitaţi la filme. Fireşte că totul o răsuflat destul de repede.
Nu ştiu cât de profitabil e Shopping City Galaţi, dar de oricâte ori am fost am găsit lume multicică acolo.

Doi la mână, cred că ar trebui să se facă presiuni la adresa Shopping City. Jurnaliştii ar trebui să-i întrebe “Dafuq, bă, ce faceţi? Mai faceţi cinema sau nu?”, partea proastă e că pot refuza să răspundă. Dar, mi-ar plăcea – în capul meu mic, pătrat şi-a dracului de nice! – ca Primăria, în calitate de instituţie care nu a făcut mai nimic pentru oraşul ăsta, să arunce ea întrebarea sub forma “Băbăieţ, hai cu cinema, că dacă nu faceţi voi o să trebuiască să facem noi şi ne fute-o leneeeeeee!”.

Fireşte, chestiile astea nu se vor întâmpla.

O altă şansă ar mai fi să reînceapă construcţia EuroMall-ului din vale, de la Gară şi să se facă acolo un cinema.

Iar ultima modalitate prin care Galaţiul şi-ar trage cinema e asta: Chuck Norris călare pe un velociraptor, călare pe un rechin, să facă sex cu Mariana Cur de fier, iar din falnicul lui mădular să ejaculeze o ditamai sala de IMAX/ 3D.

Ultima variantă îmi pare cea mai plauzibilă.

2 thoughts on “NEPI face investiţii. Hai cu-n cinema!

 1. Georgia N says:

  Până să se construiască un cinema, ce zici să se reabiliteze alea existente, puține ce-i drept, dar care pot fi mai mult decât nimic. Ce zici de varianta asta? E mai plauzibilă?!

  Răspunde
  1. Adi says:

   Alea au trecut în subordinea Primăriei Galaţi. De-aia zic că nu e deloc plauzibilă. Vezi partea cu “ne fute-o leneeeee!” 😀

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.