Nenea, dă și mie 5 mii!

Am depășit pragul de 5 mii dă vizite acum câteva zile. Impresionant pentru că nu mă așteptam ca lucrul ăsta să se întâmple atât de repede. Am zis că fac ceva „special” de fiecare dată când ating un prag de vizite dar uite că rămân în pană de idei- doar ce mi-o venit încă una!

Iarăși țin să vă mulțumesc celor care au trecut pe aici și au citit câte ceva din lucrurile și ideile pe care le promovez. Însuși Manafu mi-a comentat un post, Moldoveanca m-a băgat în aceeași găleată cu majoritatea bloggerilor(e okay bă, we are the 99%!) și am fost citat de purtătorul de cuvânt de la RMGC. Achievement-uri de care sunt mândru, deși nu are nimic de-a face cu World of Warcraft.

Ceea ce urmează să fac mai mult ca sigur nu va fi relevant pentru mine deoarece cunosc dorința de implicare a oamenilor. Totuși, am să fac treaba asta pentru că dacă obțin 2 sau 3 critici constructive, filtrând s-ar putea să reușesc să îmbunătățesc vizibil ceea ce fac cu pasiune. Nu am reușit să-mi atrag nici un hater până acum dar mă jur că în momentul în care îl câștig, îl voi iubi ca pe cel mai înflăcărat comentator!

Ce ar trebui să schimb la blog? Ce ar trebui să schimb la stilul de scris? Ce ar trebui să păstrez? Ce făceam la un moment dat dar am pierdut din vedere pe drum? Ce trebuie să păstrez și ce trebuie să îmbunătățesc? Unu la mână, întreb asta pentru că vreau să mă îmbunătățesc și doi la mână, întreb pentru că-mi pasă de cei ce investesc 5 minute din timpul lor în rândurile astea. Nu mănânc poo-poo, vorbesc serios, cititorii mei este cei mai importanți!

Total off-topic, te invit să arunci o privire și pe Blogger de Galati, pe Facebook, și să dai un feedback și pe treaba aia ce merge greuț. În caz că nu vrei ca feedback-ul/criticile/înjurăturile tale să fie publice, le poți trimite pe bot.adi@gmail.com.

Îți mulțumesc!

3 thoughts on “Nenea, dă și mie 5 mii!

  1. dionis says:

    app .. ce ar trebui sa schimbi la blog ? sa pot, ca cititor al unui articol, sa trec mai departe sau la alte articole mai vechi fara sa revin la homepage.

    Răspunde
  2. dionis says:

    Eu cred ca Moldoveanca a fost bine intentionata … doar ca , stii, interbetul asta e plin de ceata si e tare greu sa distingi oamenii buni si ideile bune, de celelalte milioane de chestii naspa si de trolli. Te-a confundat, da’sunt sigur ca in ceva timo o sa se imbuneze si te-o pune in blogroll la ea. 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.