Cum ar trebui tratată muzica proastă din lume

Am citit luni foarte multe reacții despre faptul că Voltaj va reprezenta România la competiția Eurovision. Am rămas uimit de faptul că până și Victor Kapra a criticat în felu-i propriu panarama aia de melodie/formație.

În caz că nu știați, Voltajul din prezent a „evoluat” masiv. Cam așa sunau la un moment dat:

Ai putea spune, în oarecare măsură, că nu e vina lor – asta cere publicul, dacă vrei să faci bani cânți pe gustul majorității. Oricum, ei sunt cei care vor câștiga Eurovision 2015 – din păcate, nu datorită muzicii pe care o cântă, care mie-mi place la nebunie:

Ca să închei subiectul Eurovisionului, care oricum nu merită discutat, vrea să vă aduc în atenție cel mai bun review/promo al unei piese noi pe care l-am citit în veața mea! Responsabili de această capodoperă sunt cei de la The Verge, pentru care mi-ar plăcea tare mult să lucrez.

Nickelback are o piesă nouă and I wouldn’t wish the new Nickelback music video on my worst enemies. Vă rog să sesizați sintagma „Oh god please help me” din link. ahahahahahahahaahahhahaha!!! :))) Da, știu, postul este etichetat cu TL;DR (too long; didnt read).

Așa ar trebui tratate melodiile de căcat și clipurile așișderea de către publicațiile care se respectă, mai ales în România.

COCA COLA ROLLA COSTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.