Muuuulte!

Dacă aș fi scris dimineață nu aveam chiar atât de multe subiecte de împărtăSHIT. Poate e bine, poate e rău. Nu am chef să fac posturi separate așa cî am să fiu scurt și la obiect.

Mai e un pic și se termină ziua de 22 Mai a anului 2012. Da, am pierdut șirul zilelor, o fi a 150-a zi a anului 2012, o fi mai ult, o fi mai puțin…

Internship-uri și stagii de practică INTERNAȚIONALE, alea-alea. Nu știu despre voi dar eu unul de mi-aș permite din punct de vedere financiar aș face așa ceva fără să stau pe gânduri. De ce? Pentru că are o valoare extraordinar de mare în CV. Și pentru că te testează, te împinge la limite. Iarăși, nu știu de voi, dar eu unul când ajung la limită scot ce-i mai bun din mine. În Galați, din câte știu eu, ai doar vreo 2 modalități să pui mâna pe o astfel de oportunitate:
1. Erasmus– medii bune, toate examenele luate, te duci să studiezi în altă țară. Mă rog, nu e tocmai internship sau stagiu de practică dar valorează cam la fel de mult.
2. AIESEC. Primești pregătire(așa știam) și ești îndrumat. Nu dai de secretare neprietenoase și tot cei din organizație se ocupă de birocrație. E un fel de Erasmus 2.0 cu un plus de friendliness. Ai cam cu 100 mai multe opțiuni de plecare și nu te duci la școală ci la companii sau ONG-uri. O să vină un guest post pe tema asta curând.
Mai știți voi altele?

Mâine pe la amiază, ora 12:00, o să fie un eveniment de prezentare a stagiilor de practică pe care le oferă AIESEC Galați studenților. O să aibă loc la Litere dar nu contează că studiezi în altă parte, vino să vezi ce și cum! O să fie fun, asta garantez, deci nu ai să pierzi nimic.

Motorola a fost cumpărată de Google. Din câte știu eu, ăștia de la Motorola au fost primii care au inventat telefonul mobil. Au cam luat-o la vale între timp… Mă rog, sunt posesor de Motorola așa că sunt tare curios ce inovații o să aducă manevra asta. Voi ce credeți?

Azi am fost pe la ASE vreo juma de oră. Acolo în curte, unde sunt băncuțele. Ceeeeeplm?! Pe vremea când stăteam acolo de dimineața până seara fetele chiar se îmbrăcau plăcut și nu se machiau ca Jenna Jamesson. Acum asta se îmtâmplă. E okay, măcar am de ce să mă amuz.

Dimmu Borgir, Manowar, Motorhead, Megadeath, Europe. Plm. Bani din părți, stau și înghit în sec. Alt eveniment la care îmi doresc nervos să ajung. Ceeeee e de făcut?!

Și gata. Somn ușor sau noapte plină! Sau zi frumoasă, în cazul în care e vreo 9 dimineața când citești rândurile astea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.