Multe știrile zilei 2.0

Bună dimineața! M-am trezit plin de emoții în dimineața asta așa că sunt nițel hiperactiv. Vin cu o droaie de știri astăzi pentru că pot, pentru că vreau și de ce nu? Suntem în ziua cu numărul 88 a anului 2012.

Fantome pe mare. Mă rog, ocean de fapt. Multe fantome și-au făcut apariția zilele astea plutind în derivă. Aparent își doresc să ajungă în America pentru a trăi visul American căci Asia nu prea le-a plăcut. Sper că au nițcaiva dolărei fantomatici la ele…

Cea mai farsă dintre farse! Nu am zburat cu un avion de pasageri până acum dar am zburat de câteva ori cu unul ce stropea câmpurile pe aici prin Galați. Deh, tata are pile. Țin minte că la un moment dat am decolat cu pilotul mort de beat. Tata l-a întrebat:
-Băi, tu bei alcool și apoi decolezi?
-Ce, bă, ai văzut tu poliție în aer?! replică pilotul.

Speranță pentru învățământ! Eu nu am găsit lucrul ăsta în Monitorul Oficial dar nici nu sunt tocmai avizat să caut așa ceva. Aparent s-a terminat cu admiterea pe bază de dosare la facultăți. Ceea ce e un lucru bun! Nu și pentru mine. Nu am avut media de Jurnalism și a trebuit să mă resemnez cu Literele…

Să-mi țineți pumnii astăzi. Am emoții, v-am mai spus asta în introducere.

Korn a mai scos un clip în featuring cu Skrillex. E bulșit, nu-mi place.

A fost cineva la Festivalul de Film Polonez de la Galați? Am zis că trag și eu o fugă dar nu am apucat. Cum fu?

Sursă foto: amuzamentul.blogspot.com

1 thought on “Multe știrile zilei 2.0

  1. Andreea. says:

    Filmele de duminica si de luni au fost interesante, ieri a fost galagie de la Portu Rosu :))… cele de azi si de sambata se anunta promitatoare … Aglomerat, nu se asteptau la atatea persoane cred … s-a stat si in picioare.
    Si … succes!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.