Multe adunate și exprimate

Încă de dimineață, când am fost trezit și pus pe drumuri, am fost extrem de atent la ce chestii interesante s-au întâmplat astăzi prin țara asta minunată, Rumenia.

S-o sinucis o cântăreață. Prietenii se așteptau, tele-viziunile nu. Face sens, dar declarațiile au fost foarte stupide. Puțin mai târziu, încă o știre de maxim interes: mașinile parchează peste sângele ce a rămas în urma decedatei(a vrut să vadă dacă poate zbura de la etajul 6). Da, urât, interesant, amuzant sau stupid din partea mea, rămâne la latitudinea voastră, ca de obicei.

Sunt pentru eutanasierea câinilor maidanezi! Subiectul ăsta a explodat și sincer să fiu chiar mă așteptam. Pe de-o parte avem inimoșii de pe Facebook ce aruncă cu căcat în toți cei ce afirmă ceea ce afirm și eu. Apoi avem văduvele bătrâne cărora nu le ajunge doar o mâță sau un pechinez și decid să iubească încă 10 maidanezi. Mai sunt inimoșii din ONG-uri ce depun efort să salveze animalele; lucru ce mi se pare stupid. Și evident, autoritățile care cheltuiesc mult prea mulți bani pentru colectarea câinilor vagabonzi, hrănirea respectiv vaccinarea lor în adăposturi și eliberarea lor. Mă întreb dacă unui câine maidanez sterilizat i se scot dinții. În viziunea mea, mușcătura de câine normal nu diferă cu absolut nimic de mușcătura de câine sterilizat.

Lumea nu e conștientă ce trebuie să facă pentru a schimba lucrurile ce nu sunt pe placul lor. Așa, ca revelație…

Pentru prima oară în 3 zile simt un acut disconfort față de propria-mi voință pentru că simt că pierd timp. Ieri am reușit să lucrez pe o idee genială împreună cu Eugen(ar fi drăguț din partea voastră să îl vizitați) și simt că e prea mult de așteptat până mâine dup-amiază ca să o punem în practică. Sau poate senzația asta este modalitatea corpului meu de a-mi spune că s-a săturat să îndure chinurile tatuajelor, deși astăzi e ultima ședință. Sau poate pentru că vocea profei e iritantă în momentul de față pentru că sunt conștient că nu trebuie să acord pic de atenție la ceea ce zice, având în vedere că nu sunt înscris la cursul ăsta.

Și gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.