Muheres precizie nemțească!

Ieri am fost rugat de un prieten bun să pick-up un pachet de la Pecheaville și să îl duc undeva la capătul orașului de unde să-și vadă de drum.

Nu știu de ce dar în mintea mea nu mă așteptam la mare lucru. Am ajuns în stație a.k.a. punctul de pick-up și bam! hottie spotted! Bună măr! I check her out, she checks me out și apoi vine microbusul de la Pecheaville din care coboară „pachetul” bunăciunii: un hârlet cu blugi mulați pe cur, ciupici roz și tricou decoltat roz. „Da, da!” zambesc eu privindu-mi mâna dreaptă cu satisfacție.

Mai aștept 30 de secunde după care identific și „pachetul” pe care trebuia să-l preiau eu. „Mamă!” Pachetul meu era blond și castaniu( de blond sunt sigur, de castaniu nu căci sunt praf când vine vorba de culori ale părului. Da, mă puteți trage pe nas!). Atât pachetul blond cât și cel castaniu(să fie convenție de dragul povestiorii) avea câte o pereche de țâțe foarte *gestul ăla din buze pe care-l fac bărbații*. Am făcut conștință și apoi am mers către compartimentul cu bagaje.

Ce e mai madărfachingsexy decât 2 nemțoaice bune măr cu câte-un rucsac d-ăla mare, bărbătesc în spate?! Probabil 5 sau mai multe nețoaice cu câte-un rucsac d-ăla mare, bărbătesc în spate.

Mă rog, long story short, cele două fac un trip cu couchsurfing și backpack-ul în spate prin Heuropa. Da, the girls got ballz! Și erau și tatuate. S-a terminat! Eram chișat pe mine! Vorbărețe foc, drăguțe foc, bune măr, junkiste așea… What more can you ask?!

Am ajuns în cele din urmă la delivery point pe drumul ce duce la vama cu Republica Moldavia unde am stat cu ele până au găsit pe cineva să le ia până la vamă. Adică vreo 10 minute.

Crecă o mică huguială ar fi fost de-ajuns să-mi ridice nițel nivelul de testosteron din corp dar…

Și-apoi mi s-a terminat bateria la telefon și am revenit cu picioarele pe pământ, am venit acasă și de draci mi-am mutut un ciocan peste un deget.

Bărbat adevărat!

1 thought on “Muheres precizie nemțească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.