Motivație brainwașuită

Scriu rândurile astea motivat de faptul că am trăit clipa să prind un clip Florence and The Machine pe un post de la TV: VH1, evident.

Nu știu dacă ați observat dar în ultima perioadă clipurile motivaționale, scrierile motivaționale și oamenii care livrează speech-uri motivaționale sau fac lucruri motivaționale au umplut internetul. Nu există numere concrete în sensul ăsta dar cred că există o concurență uriașă între chestiile de mai sus și clipurile cu pisici.

Salut, eu am fost sportiv dar am rămas fără picioare. Mi-am tras niște proteze de ultimă generație pentru că aveam bani dar din moment ce nu știu să fac altceva am zis că ar fi motivațional să fac același lucru. Vrei o carieră în copywriting? Da, uite-te la mine, ai să reușești. Vrei o carieră în vânzări? Da, eu sunt exemplul perfect! Vrei să slăbești 60 de kilograme pentru că ai fost atât de lacom și bogat încât ai mâncat doar șaorme, Big Tasty și cefe de porc? Ai să reușești! Uite-te la mine cum alerg și totul se rezolvă.

Salut, am 31 de ani și la vârsta de 5 ani mi-au fost amputate picioarele de la brâu în jos. Mno, trebuia să fac și eu ceva inteligent așa că m-am gândit să lansez un manifest cu nume catchy „Redefine possible”. Nu prea aveam succes așa că m-am gândit să fac ceva și mai dramatic: să urc pe munte în mâini. Da, am schimbat omenirea! Ca rezultat direct NASA a decis să lanseze un rover pe Marte!

Da, oi fi eu cretin dar din moment ce nu plănuiești să alergi la olimpiadă sau să urci pe munte în mâini, oamenii ăștia nu ar trebui să îți ofere niciun fel de motivație căci situațiile sunt complet diferite.

Pe mine nu mă mai ating cu nimic chestiile astea. Mă lasă rece, mă uit la ele uneori ca la clipurile lui Ray William Johnson( ăla cu =3) și chiar râd uneori. Prefer să-mi iau motivația și inpirația de la oameni de rând care plecând din căcat au reușit să facă ceva șmecher sau oameni care sunt în căcat și „pe hârtie” nu au nicio șansă de a supraviețui. Cu toate astea ei sfidează situația și o fac fără sponsori, fără followeri și fără donații.

Numa’ zic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.