Mister și secrete

Aparent este imprimat în ADN-ul nostru să fim curioși. De ce? Nu am nici cea mai mică idee dar când aud ceva misterios știu că mintea îmi spune să aflu mai multe. Știți deja asta căci suntem tineri și bârfele sunt cea mai primitivă modalitatea de împrăștiere a secretelor.

De când am citit „Codul lui DaVinci” de Dan Brown- bestială carte!- am devenit mega-ultra-giga intrigat de masonerie. Apoi am citit „Simbolul pierdut” tot de Dan Brown și… S-a terminat!

Am făcut capătul la Google pe tema asta dar sincer să fiu tot ce am obținut sunt și mai multe întrebări. Treaba e simplă: organizația asta se laudă că deține un secret atât de mare încât momentul în care îl va face public va schimba lumea. Știți deja că nu sunt tocmai fericit de felul în care lumea este în momentul de față și că sunt adeptul schimbării în bine(în caz că nu realizați cum e lumea de vre-o sută de ani încoace daț un click pe cuvintele astea). Totuși, o nouă ordine mondială?

Acum, întrebările: Cine sunt oamenii ăștia? Ce secret? A găsit cineva o structură clară a organizației? Există șansa să se folosească de treaba asta pentru șantaj la nivel înalt? Ei se laudă că oferă orice informație oricui, totuși, de ce ridică atât de multe semne de întrebare? Cum mă pot înscrie și eu?

Hai să discutăm puțin pe treaba asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.