miniPRI(X)nterviu

O dată cu venirea primăverii, femeile se întreabă ce-o să poarte. Fiecare ne dorim lucruri noi şi la modă, însă, ca întotdeuna, suntem indecise.
Magazinul miniPRIX ne oferă raspunsuri pentru întrebările noastre, fiind un prieten de nădejde. Un magazin la modă, cu bun gust, care te ajută să fii sexi şi stilată. Pe lângă asta, pe miniPRIX poţi găsii şi câte-o sugestie vestimentară pentru bărbatul de lângă tine.

Datorită acestui aspect am hotărât să fac un interviu cu un magazin extins şi dotat cu diferite produse, cum ar fi accesorii, costume de baie, haine si incaltaminte.

Mary: Ce este miniPRIX?
miniPRIX: miniPRIX este mai mult decât o marcă, este un mic secret, o entitate vie care respiră prin entuziasmul tuturor membrilor echipei, care se hrăneşte cu energia pozitivă a miilor de clienţi fideli, care învaţă zi de zi lectii de viaţă, dar care mai ales ZÂMBEŞTE!

Mary: Mai exact, când s-a “născut” brandul miniPRIX?
miniPRIX: Brandul miniPrix s-a născut în anul 2000, când am luat cu asalt viaţa iubitorilor de cumpărături şi am transformat-o într-un vârtej nebunesc.

Mary: De ce ar trebui oamenii să vă cumpere produsele?
miniPRIX: Avem colecţii de haine, încălţăminte şi accesorii la modă, cu preţuri pentru orice buzunar şi oferte irezistibile. De-asemenea, clienţii au la dispoziţie o zi specială pentru înnoirea colecţiei, mai ales acum, primăvara, când lumea vrea să işi îmbogăţească garderoba cu haine vesele.

Mary: Cum se vede moda anului 2014 prin ochii miniPRIX?
miniPRIX: Moda capătă în acest sezon un model riguros, aproape masculin. Noi oferim femeilor ocazia de a fi mai simpatice şi mai curajoase. Invităm pe toată lumea, fie femei sau bărbaţi, fie copii, în magazinele noastre la o “discuţie” cu elementele esenţiale care vor defini primăvara aceasta: fericire, libertate si senzualitate. De-asemenea, pentru clienţii care vor să-şi facă cumpărăturile din fotoliul de-acasă avem aplicaţia miniPRIX pentru iOS (aici) sau Android (aici).
miniprix

-Mary-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.