Ce-aveţi, băi, cu Mihaela Răduleasca?

Vineri o început un nou sezon din Românii are talent. Chiar voiam să mă uit, chiar plănuiam asta, dar din motive lesne de înţeles – fratele a găsit bere la doză la 1 leu, la Kauffland şi ne-am loat vreo 12; am jucat World of Warcraft până pe la 2 dimineaţa – nu am avut televizorul dat pe PRO TV.
Fireşte, o izbucnit scandale.

Cică Mihaela Rădulescu o sărutat un plod de 21 de ani. Fmm! Fireşte, asta nu a deranjat pe nimenea, poate doar pe invidioşi.

Cică Mihaela Rădulescu s-a rostogolit prin făină. O chestie atât de surprinzătoare!

Cică Mihaela Rădulescu o făcut-o pe o ploadă de 14 ani grasă. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! CUM BHA SĂ SPUI AŞA CEVA GÂNDEŞTE ÎN PULA MEA ÎNAINTE SĂ FACI AŞA CEVA!

Da, mno, nu am copii. Da, nu-mi pasă nici cât negru sub unghie. Tot ce observ este că persoanele care s-au ofuscat pe treaba asta – pentru care, cel mai probabil, a şi fost loată Mihaela Rădulescu în echipa de juraţi, pentru a acoperi golul lăsat de Mihai Petre – par să fie aceleaşi persoane care au fost lezaţi de reclama cu mâţa folosită pe post de cârpă pentru peretele murdar.

Ai nevoie de 180 IQ pentru a realiza că nu s-a folosit o mâţă reală?

Oricum, un singur lucru aş vrea să văd în Mihaela Rădulescu. Probabil la fel şi restul bărbaţilor cu un fetish pentru ţigănci.

index

3 thoughts on “Ce-aveţi, băi, cu Mihaela Răduleasca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.