Mie-mi plac pișcoturile!

Ar fi trebuit să plec la școală acum pentru că am un seminar pe la care nu prea am dat din cauza jobului dar într-o zi ca asta, cu ceva zăpadă, mult frig și revoluție, „sub plapumă” este unul din puținele locuri unde vreau să mă aflu.

Ultima săptămână a fost încărcată de evenimente ce au permis pișcotarilor să pișcotească. Sincer să fiu, mie-mi plac pișcoturile, mai ales alea făcute de mama. Cât ține de pișcoteala din social media, nu pot spune că o detest. Realizez- aparent sunt printre puținii- că e doar o formă de exprimare liberă. Așa că, pișcotarilor, continuați cu SF-uri!

Tot legat de social media trebuie să mai observăm un fenomen. Pe străzi e revoluție, pe Facebook e revoluție și pe Twitter e #revoluție. Sunt atât de fericit că nu mai văd poze cu copii mici modificate în Photosp sau poze cu câini maltratați!

A fi sau a nu fi pișcotar? Cred că asta e întrebarea în cele din urmă.

În încheiere mai precizez un aspect: câți useri, atâtea păreri. Evident, luând în calcul doar userii cu păreri, nu și oile ce se lasă manipulate și tac, dând subscribe la părerle altora. Toată țara vrea revoluție dar rar găsești trei persoane care protestează pentru același lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.