Meanwhile, undeva pe Pamant

Doar ce am ajuns acasă după încă o tură de noapte la McDonald’s- i’m not loving it!- și perspicac de fel, am decis că înainte de somn ar fi bine să mp informez nițel. Evident, Raed Arafat, targu mureșeni, Băse, Beyonce și ceva corupție.

Mă rog, subiectul cu Arafat chiar merită urmărit deși reacțiile de până acum au fost vai de capul lor. „Hai să stingem becul ca să-l susținem pe Arafat”?! Pe buneee???

Între timp, pe Pământ există și oameni pe gustul meu, oameni ce aduc un plus de valoare lumii prin businessul pe care îl au. Ei se numesc antreprenori sociali, termen oarecum necunoscut pentru romani. Evident, există șansa să mă înșel, promit că de sâmbătă încolo mă voi documenta mai bine. Nu e timpul( lasati bancul cu timpul) pierdut.

In 2008, David McKinney, a pus bazele unei mici companii ce crea becuri LED. 75% mai economice, și mult mai rezistente. Nu încape îndoială că sunt ceva mai scumpe față de becurile standard, totuși investiția merită toți banii având în vedere că prin economie practic recuperezi bani. Jos palaria! Mai multe detalii aici.

Voi ce exemple de antreprenori sociali ma cunoașteți? Fie ei români sau străini.

2 thoughts on “Meanwhile, undeva pe Pamant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.