McÎntâi Iunie

Mă simt bine că un an mai târziu îmi permit SĂ SCRIU despre ziua de azi fără gândul că în cateva ore trebuie să petrec ore bune în infern. Zic infern pentru că oricât de mult îmi place mie aglomerația și agitația câd acest lucru implică vreo 200 de plozi ai prefera să fii într-un WC public în care pute a miresme omenești.

Acum un an…

Acum un an eram mândru(mnu, nu chiar) muncitor la McDonalds-ul din Galați. Aveam deja o jumate de an și deja știam cam totul, știam până și poveștile despre zilele de 1 Iunie din trecut. Comenzile uriașe, gălăgia infernală, agitația generală și caterinca eternă.

Țin minte că anul trecut când am ajuns la muncă, liniile electrice fură suprasolicitate și chicaseră. Pentru că oficial intrasem în program deja, ai mei manageri s-au gândit să mă pună să fac ceva. Nu era nici dracu în restaurant pentru că nu era curent dar asta nu înseamnă că nu se putea face curat pe la băi. Intru la bărbați… curat, mirosea okay, pelea mea… Am dat un mop și gata. Intru la femei… ajsdbhjabdjsbjadh vjah jajofvh ahfbdsjfb. Deschid ușa la budă…. ajsbdjad babdhasbkj heocsiuprhw3rho3rniub!!!! Se căcase una vârtos, ca Ion așa. Problema nu era asta ci faptul că se căcase pe întuneric și nu a nimerit gaura veceului și a oblojit treaba aia rușinoasă pe capac. Am luat niște hârtie pentru șters geamuri, am dat-o cu odorizant și mi-am înfășurat gura și nasul și m-am dus la luptă ca un vrednic războinic. Evident, am învins.

Apoi a venit curentul și au venit ordinele de luptă: „All men to their stations!”. Și am trecut la cartofi unde am prăjit cred că vreo 500 de kile de barabule în vreo 6 ore dar în doi, nu de unul singur. O cuvă de cartofi proaspăt prăjiți am recepționat-o cu mâna dreaptă peste care s-a turnat și nițică sare mai apoi. Plm, ca la război (rimează, sau…?! :)))

Anul ăsta nici măcar nu vreau să trec pe acolo. Cică m-a călit. Posibil… Anul ăsta contează cel mai mult că există o doamna Adi și azi e ziua ei. La mulți ani, dear!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.