Mașină de piste!

Oamenii se împart în două categorii. Sau oamenii împart oamenii în două categorii. Am să fac și eu treaba asta dar am să îi împart în trei categorii a câte două categorii- știu, o să înțelegeți imediat!

Titlul este inspirat dintr-o vorbă pe care-o înpărtășesc eu cu un retardat alături de care sunt la fel de retardat deși, paradoxal, suntem amândoi sănătoși. E un alt fel de-a spune treaba aia cu proverbul cu vulpea și strugurii…

În introducere vorbeam despre oameni și categorii așa că am să trec direct la subiect. Așadar avem:
Prima categorie
Eu
Toți ceilalți

A doua categorie
Eu cel trist
Toți ceilalți fericiți

A treia categorie
Eu cel sărac
Nenorociții cu bani

După cum vedeți se pune mare accent pe eul liric deși nu pot înțelege de ce. Nu pot spune că mă dau în vânt după poezie dar de dragul rândurilor ce vor urma categorisirea respectivă e musai!

Vineri au venit niște băieți( nu, nu zic de trupa aia mișto dăn România) și au cântat pe bătătura aia șmecheră și acoperită, din București. Nu pot spune că îmi vine să le arăt țâțele când îi văd sau că mă chiș pe mine când le aud muzica dar, mno, eveniment social. Am ajuns pe acolo exact când era puhoiul cel mare și mno, îmi doream să fiu cameleon ca să-mi pot mișca ochii independent să surprind tot ce e mai frumos în România asta. Dar nu am făcut treaba asta… A fost un fel de veni, vidi, vici cu accent pe vidi. Asta pentru că fac parte din prima categorie a categoriei a treia.

Și ședeam eu blând și mă gândeam- suprinzător mai fac și asta uneori- la câte momente asemănătoare au fost până acum. Și am ajuns la concluzia că nu le pot număra. Nu pentru că nu știu ci pentru că nu are rost.

Apoi văd pe net review-uri de la cei din categoria a doua a celei de-a treia categorii cum că sunetul fu nașpa și România e de căcat și-așa mai departe. Păi, băi, căcănarilor! Noi, aștia care nu am fost trebuia să scriem rândurile alea ca să ne mai îndulcim amarul!

Așa că, melu! Aparent și când ajungi să ai mașina aia de piste tot de piste e dacă al tău cur fu crescut cu pamperși extra soft silky care. La urma urmei tot muștar galben ai lăsat în ei dar e greu să mai ții minte asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.