Marș, că te murdăresc de adidași!

Gata, da? Au trecut sărbătorile. Deci mă pot întoarce la cinismul meu drag! După deviza „fi mai bun de sărbători” pot reveni la a fi rău! Marș d-aci, javră!

Da, da, știu, o să ajung în iad pentru rândurile astea. Ce? Sunt un insensibil?! Bine, pa!

Am ieșit azi dimineață, pe la ora 06:30, până la magazinele din apropierea blocului meu ca să aprovizionez casa(eu și tata) cu țigări din salariul meu care e, probabil cel mai mare din familie. Yay. Afară friguț, eu îmbrăcat subțire și cam buimac, merg zgribulit gândindu-mă la ale mele. 3 creaturi diabolice sar din boscheți și mă sperie de era să scap licoare magică(pipi de Adi) pe mine.

Evident au urmat clipe de @$%#$#SDFVS$#%#$%$$#%^#$@$#$ și apoi clipe de !#$#$$@$#$@%^%$&%^*&*^ dar abordând ideea „atacul e cea mai bună apărare” am început să împart picioare. Ceea ce mă stupefiază e că nu mai văzusem javrele respective pe la mine prin cartier până mai acum câteva ore. De-asemenea, am observat că boalele erau conduse de un lider pechinez(zgura mamii lui!).

Nu știu dacă e vreun om care nu a fost lătrat/mușcat pe stradă de către câinii vagabonzi. „E suflete și ei!” sau „Iubiți și câinii vagabonzi!”. Bine, pa! Din moment ce au împușcat un tigru mai acum ceva timp, ce e așa special la câinii comunitari?! Personal, mâțele sunt mult mai okay pentru că nu latră, nu mușcă și fug de rup pământul când te văd. Plus că vânează șobolani și își îngroapă câcatul.

Așadar, avem toate argumentele necesare pentru a porni campania „Marș că te murdăresc de adidași!”. Sunteți iubitori de animale? Luați-i în casă! Restul care sunt nedoriți… La cele sfinte cu ei. Parcă era un film ce zicea că toți câinii se duc în rai. Apăi, să-i hrănească dumnizo!

Tu ai fost vreodată lătrat/mușcat de javre vagaboante(a se înțelege câini vagabonzi, nu…)? Eutanasiere? Centre de concentrare ce costă mii de euro de care nu dispunem? Care e poziția ta?

8 thoughts on “Marș, că te murdăresc de adidași!

 1. kontraziceri says:

  Câinii sunt foarte vicleni în grupuri, singuri sunt penibili, oricum `my best defence` este varianta că apuc un chietroi de jos, fără să arunc dacă găsesc oricât de mare e tentaţia, altfel îi înverşunez să mă covârşească straşnic…

  Răspunde
 2. Adi says:

  Asta in cazul in care tot ce fac este sa latre. Au dinti si lumea este muscata totusi…

  Au oasele tari ba, nu le strica un picior, doua din cand in cand!

  Răspunde
 3. Felix says:

  Meg pe deviza câinii latră ursu merge, încearcă şi tu 🙂 poate funcţionează!

  Răspunde
 4. Ioana Honceriu says:

  Da…sunt cu totii niste binefacatori. Da’ n-ar dona unul din ei bani pt o cauza de genul asta. Si nu ma refer numai la chestia asta cu cateii, ci la toate lucrurile pe care le posteaza pe facebook legate de cancer si alte alea.

  Răspunde
 5. Honceriu Ioana says:

  Unii au impresia ca daca se castreaza cainii, astia nu mai musca…cainele castrat tot pe strada ajunge, tot latra, tot musca si tot se caca si ca sa nu mai zic ca ar trebui o suma imensa de bani pt castrarea tuturot cainilor, suma pe care statul nu o are. Cat despre “iubitorii” de animale, ar fi cazul sa lase ipocrizia la o parte mai ales in momentul in care lucrurile astea afecteaza pe toata lumea…sa le puna cineva toti rahatii de caine in fata usii sa vedem cum reactioneaza.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Egzact, bă! Majoritatea dintre ei au impresia că fac ceva în sensul ăsta postând o poză pe Facebook.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.