Ce mai face Maria Donciu. Dumnezeu-i sechestrat şi planetele sunt prăbuşite

Am primit un mail interesant de la cea mai faimoasă nebună a Galaţiului – Maria Donciu. Sunt surprins că sunt unii oameni care încă nu ştiu cine este cucoana…
Sunteţi pregătiţi să citiţi rânduri care vă vor pune zâmbetul pe buze şi hăhăiala în stomac?

Pe Maria Donciu o găsiţi şi pe Facebook.

Femeia a absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, a lucrat în Combinat ca inginer şi este căsătorită.

Distinsa Maria Donciu umbla pe stradă, mai acum câţiva ani, împărţind fluturaşi cu Dumnezeu, planeta Venus şi nu mai ştiu ce fiinţe. E sărită de pe fix. Prin 2010, Maria Donciu vorbea despre asta:

Subsemnata Donciu Maria cu domicililiul in strada Ep.Melchisedec Stefanescu nr.13B,Bloc A1,Apt.8,in Galati in Romania atentionam faptul ca Statul Marii Britanii in anul 1945 au repartizat la 8 Tari din Europa cite o arma de distrugere in masa cod 200L12XD care inca nu era interzisa si au repartizat si cite un Calculator pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 cu corp vopsit in alb si cu monitor cu lumina verde asezat in plan orizontal care era atasat in partea dreapta la corpul armelor interzise cod 200L12XD.Armele cod 200L12XD aveau corpul de culoare inchisa si au monitorul cu lumina rosie,monitor care este si el o arma.

Aici puteţi citi un avertisment cutremurător al nebunei făcut în iunie 2014.

Hai să vă dau câteva chestii să râdeţi. Să ţineţi cont de pluralul folosit:

Va rugam din suflet cu adinca disperare si cu o groaza care nu poatre fi descrisa si exprimata in cuvinte,va rugam din suflet ca sa cereti in regim de maxima si extrema urgenta ,sa cereti Domnului Director General NASA si sa rugati pentru ca Domnii Oficiali ai NASA sa filmeze prin satelit din nou Bolta Cereasca si sa filmeze prin satelit in mod special planeta Venus,planeta Jupiter,planeta Saturn si Marte si sa filmeze si celelalte planete si va rugam ca sa cereti Domnului Director General al NASA ca sa studieze cu atentie si cu acuratete filmele respective pe care o sa le obtina prin fimarea prin satelit si sa-l rugati ca sa va transmita in regim de maxima si extrema urgenta Dumneavoastra personal , ,sa va transmita in scris prin FAX,prin Curier Special si sa transmita si telefonic catre Dumneavoastra si catre Domnul Presedinte Klaus Iohannis al Romaniei si catre Domnul Procuror General Militar al Tribunalului Militar International Haga din Olanda ,sa sa va transmita rezultatul cercetarii

Sunteţi curioşi de ce Maria Donciu vrea filmată bolta cerească? Hah!

Domnilor Oficiali ai NASA ,respectiv rugati ca sa va transmita daca se disting pe filmele respective pe care le vor obtine prin satelit ,daca se disting planeta Venus,planeta Jupiter,planeta Saturn,Marte si celelalte planete si va rugam din suflet ca sa motivati aceasta cerere pe care o veti face Domnului Director General al NASA prin faptul ca Mesagerul Tatalui Ceresc Doamna Inginer Emerit Donciu Maria v-a transmis repetat vesti infricosatoare despre faptul ca s-au prabusit toate planetele in haos in afara de planeta Pamant si ca doriti sa cunoasteti daca cu adevarat nu se mai observa planeta Venus si celelalte planete pentru ca sa reusiti sa ajutati mai eficent si in timp util pentru identificarea,dezactivarea si distrugerea prin ardere in mod corespunzator a celor 4 arme si 8 dispozitive arma de distrugere in masa tip calculator prevazute cu monitor cu lumina rosie care exista asa cum reclama Mesagerul Tatalui Ceresc ,exista ilegal si fraudulos in sediul SRI a Romaniei in strada Libertatii nr.14 D,sector 5 din orasul Bucuresti din Romania.

Jbaf! Nu se poate aşa cevaaaa! Lumină roşie??? OOOOOOO NUUUUUU! Oricum, nebuna Maria Donciu ştie deja ce vor găsi cei de la NASA, căci ochii ei sunt mai ceva ca Hubble.

Va precizam si va anuntam inca odata faptul real ca Domnii Oficiali ai NASA nu o sa identifice nici o planeta in filmele respective deoarece toate planetele s-au prabusit in haos pe data de 2o martie anul 2014 si au ramas in echilibru doar planeta Pamant ,Soarele si Luna pe care a reusit sa le opreasca de la prabusirea in haos   Luminatia Sa Domnul Nostru Dumnezeu Cel Ceresc si Sfintit care in prezent incepind cu luna iunie anul 2014 este sechestrat incontinuu,este terorizat si omorat prin cele 4 arme si 8 dispozitive arma de distrugere in masa tip calculator porevazute cu monitor cu lumina rosie care toate sunt interzise international incepind cu data de 5 iunie anul 1948

Sunteţi curioşi cine e responsabil de aşa lucruri odioase? DAIUM!

Comandantului Secund cu gtrad de colonel al Serviciului Federal de Informatie Intern al Germaniei Federale cu sediul in orasul Berlin care este Conducatorul cu gradul cel mai mare al Retelei ilegale neo-naziste rasist hortyste din Germania Federala si din Ungaria din Europa,Retea interzisa international care actioneaza odios,diabolic si monstruos in toate continetele prin spionii lor internationali germani si unguri care sunt militari executanti si dezintegratori formati ca spioni internationali la cele doua Scoli de format spioni abrutizante ale psihicului uman de format militari executanti si dezintegratori din tinutul Westfalia din landul Renania de Nord din Germania Federala care sunt interzise international dar sunt in functiune.

Sfinte căcat! Am fost luminat! “Reţeaua ilegală neo-nazistă rasist hortystă”, “spioni internaţionali gemani şi unguri”, “două şcoli de format spioni abrutizante ale psihicului uman” – oh, mă dor fălcile!

Bun, acum să vedem cât de distructivă este această maşină cu monitor cu lumină roşie – ahahahahahahhaha!

Precizam inca odata faptul ca fiecare arma si fiecare dispozitiv arma de distrugere in masa tip calculator prevazute cu monitor cu lumina rosie cind functioneaza, omoara incontinuu pe toti locuitorii planetei Pamant pe toti in acelas timp si Luminatia Sa Domnul Nostru Dumnezeu Cel Ceresc si Sfintit in fiecare miliardime de secunda ii readuce la viata si ii mentine in viata cu Energie Benefica de viata pe care o culege incontinuu cu Puterea Mintii Sale ,ii readuce la viata si ii mentine in viata pe majoritatea locuitorilor planetei Pamant si in acelas timp sustine si mentine in echilibru si planeta Pamant,Soarele si Luna cu ajutorul Puterii Creatoare a Mintii Luminatiei Sale care este Datatoare de viata,Regeneratoare si Vindecatoare

Bun, acum că am aflat toate detaliile, să vedem cine semnează:

1.Semneaza Luminatia Noastra Domnul Nostru Dumnezeu Cel Ceresc si Sfintit
2.Semneaza si Doamna Inginer Emerit Donciu Maria care sunt Mesager al Tatalui Ceresc si sunt si Sustinatorul Ultimei Creatii care a mai ramas si care sunt doar planeta Pamant,Soarele si Luna si precizez ca am primit toate aceste informatii reale deosebit de grave si infricosatoare prin Iluminare Divina de la Luminatia Sa Domnul Nostru Dumnezeu Cel Ceresc si Sfintit care le transmite cu speranta ca va ajuta in timp util ca sa nu fie exterminati din viata in curind toti locuitorii Romaniei si ai Intregului Pamant pentru totdeauna . Adresa : Str.Ep.Melchisedec Stefanescu nr.13 B,Bloc A1 apt.8,Galati,Romanialink: https://donciumaria.jimdo.com, adresa de e-mail : mdonco9@yahoo.fr si telefon : 0236417992

Citiţi şi despre cum vă puteţii vindeca prin post, rugaciune si dusuri zilnice, dacă aveţi timp.

Dacă v-o plăcut daţi şi un share pe Facebook. Zilele de luni sunt crunte, să descreţim frunţi, zic!

8 thoughts on “Ce mai face Maria Donciu. Dumnezeu-i sechestrat şi planetele sunt prăbuşite

 1. Sava Olimpia says:

  Am cunoscut-o personal pe această doamna, are cu adevarat probleme psihice. Sa multumim Lui Dumnezeu ca nu suntem in locul ei noi sau cineva dintre cei apropiati nouă. Ce impresionează la această doamna este demnitatea de care dă dovada si o politete excesivă fata de cei carora le vorbeste, fapt ce dovedeste o educatie care nu poate fi pusa la indoiala si care nu poate fi observata la multi dintre semenii nostri “sanatosi mintal”.

  Răspunde
 2. cris says:

  Sunt uimita de inconstienta unora dintre “semenii” nostri. Adi, iti doresc doar sa nu ai un parinte bolnav cum este doamna si sa citesti cum altii fac misto pe seama unei tragedii. Daca ai sti ce inseamna cuvantul OM si UMANITATE, poate te-ai gandi de doua ori inainte sa razi de un bolnav psihic. Sa nu uiti ca esti inconjurat de familie si prieteni ..oricine dintre cei dragi tie, daca nu chiar tu insuti, puteti avea o asemenea problema candva. Nimeni nu este imun la asa ceva. Daca meseria ta este de a face glume pe seama celor bolnavi, te invit sa mergi in spital si sa razi de bolnavii de cancer…si de familiile lor, a caror membri uneori o iau razna din cauza durerii…refuzand realitatea prea dura. M-a intristat enorm articolul tau…te consideri OM? Integru si normal la cap?
  Cu respect, (inca), Cristina

  Răspunde
 3. ana popescu says:

  Incredibil faptul ca tu chiar ai petrecut ceva timp ocupandu-te de acest articol.
  Mai, Adi, mai..daca pe asta se bazeaza sursele tale de scris, hai sa iti fac o recomandare: mergi la un spital unde sunt internati cei cu probleme psihice si vei gasi destul material pentru a incerca sa starnesti rasul. Esti penibil cu acest articol la fel ca si cei care se amuza impreuna cu tine de fabulatiile unei persoane cu probleme psihice.

  Răspunde
 4. Catalin says:

  ma bucur ca am avut onoarea sa o cunosc personal pe aceasta femeie, timp in care m-a uimit cu fabulatiile ei, ea fiind adevarata urmasa a lui hitler si ca anumiti conducatori ai lumii ne ucid incet-incet prin satelit. epic 😀

  Răspunde
 5. Raluca says:

  Este clar ca doamna are probleme psihice. Păcat ca nu primește ajutorul cuvenit si este lăsată sa fie torturata de diverse spaime închipuite.

  Din nefericire nu vad nimic amuzant in asta…

  Răspunde
  1. Adi says:

   Să ştii că şi eu mă declar puţin intrigat de sursa acestei realităţi a Mariei Donciu. Dar asta nu mă opreşte să râd în hohote 😀
   M-aş putea preface că-mi pasă, dar nu mi-ar ieşi.
   Îs mai măgar de fel, mno.

   Răspunde
   1. Donciu Maria says:

    Domnule Adi desi prin modul in care gindesti este gresit sa ti se adreseze cu formula de Domn,afisezi prin modul in care te exprimi faptul ca ai o proasta educatie si o boala psihica foarte grava este lipsa de bun simt si lipsa de umanitate.Nu sunt bolnava psihic,toate informatiile mi se transmit de catre Luminatia Sa Creatoare Domnul Nostru Dumnezeu Cel Ceresc si Sfintit pentru ca oamenii sa le foloseasca la salvarea vietii locuitorilor de la disparitia in totalitate.Ignoranta ta nu iti da dreptul sa insulti cu atita placere lipsita de omenie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.