Mame care nu-şi merită numele

Românii beau. Mult, mult tare de tot. Dar se pare că lucrurile stau diferit de la un judeţ la altul şi de la localitate, la comună. Azi, Vaslui.

Într-o localitate din Vaslui, comuna Soleşti, se pare că alcoolul e primul inamic al copiilor. Şi poate că nu dădeam atât de mare importanţă ştirii, dacă nu era toată isteria Feibucuciană cu plozi răpiţi, decapitaţi şi goliţi de organe de către ucrainienii satanico-reptiliano-masonici.

Comuna Soleşti, octombrie 2012: o fetiţã de patru ani este ucisã de propriul tatã! Comuna Soleşti, martie 2014: o fetiţã de cinci ani este la un pas sã moarã din cauza faptului cã pãrinţii o hrãneau doar cu pufuleţi! Comuna Soleşti, octombrie 2014: o femeie (mamã a 10 copii) este filmatã în stare avansatã de ebrietate în timp ce cade peste copilul pe care îl tinea în brate!, zice Vremea Nouă.

Cuvintele şi faptele relatate nu au o influenţă chiar atât de mare asupra omului, dar imaginile vorbesc de la sine.

Jegul ăla de femeie are 37 de ani şi 10 (ZECE!!!) plozi (şapte minori, încă acasă, trei plecaţi). Ce mă enervează e că ăia mici nu au nicio vină că ea nu ar trebui să fie considerată om. Şi, bă, o înţelegeam dacă era beată de la vinul făcut cu mâinile ei, din via muncită de ea. Dar nu, bere. Bere care costă bani, bani care bat la pariu că vin din alocaţia copiilor. Şapte ori 42 de lei face cam 300 de lei.

Da, există cineva care ar trebui să se ocupe de astfel de cazuri (cu buget, directori şi toate cele), dar evident că nu-şi face treaba: Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copiilor. Şi cazuri ca ăsta mai sunt sute, majoritatea în mediul rural, căci acolo viaţa se scurge mai lin, aşa.

Să vă reamintesc faptul că şi jegul ăla de femeie are drept de vot? Să vă reamintesc şi faptul că mai sunt alte sute ca ea, poate fiecare cu mai mult de un copil? Mhm, asta-i realitatea.

1 thought on “Mame care nu-şi merită numele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.