Mă violează! Nu săriți că-mi place!

Da, eu stau conectat la rețelele de socializare destul de mult timp în fiecare zi. Îmi place să fac asta pentru că am și beneficii. Nu mi-e jenă că nușcare îmi vede viața amoroasă(gen single- in a relationship- its complicated- single) și știu că pot Share-ui doar ce vreau eu.

Teorii ale conspirației mondiale acuză rețele de socializare că sunt un instrument de monitorizare. Că îți afișezi absolut toată viața acolo și oricine poate afla orice despre tine. Mda, probabil așa e, dacă tu vrei asta.

Utilizatorii se plâng dar mai presus de toate se sperie foarte ușor. Ei bine, pentru că și-așa nu sunt destule rețele de socializare(/sarcasm ON) a mai apărut una. Personal o văd ca pe o îmbinare a unui element caracteristic Twitter(ce mi-e 140 de caractere. ce mi-e 150) cu *foarte-mult*% Facebook. Rețeaua este disponibilă doar pentru userii de iPhone și Android. Puteți citi mai multe despre ea dând click aici(ni aci!). Din moment ce au apărut și user guide-uri înseamnă că lumea o folosește.

Eu personal mă îndoiesc de succesul acestei rețele. Mă rog, se axează strict pe partea personală(maxim 150 de prieteni) și reprezintă o modalitate simplă de a păstra contactul cu toate persoanele cu care efectiv poți- conform specialiștilor, nu poți întreține relații de prietenie cu mai mult de 150 de persoane.

Tu ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.