“Să o ajutăm pe Lica să zâmbească din nou”. Duminică, concert caritabil în Daily Pub

Prin 2010, când m-am angajat la McDonald’s, am avut nişte probleme ciudate de sănătate. Dând cu mătura şi adunând după fel de fel de specimene, care-şi permiteau să dea 100 de lei pe o gustare, mi se înfunda o ureche şi mă muiam ca o ceapă bleagă, gata-gata să chic pe jos.

Am fost la Spitalul Judeţean. Controale, programări. Am trecut prin toate secţiile şi vreo 5-6 doctori pe parcursul a două zile. “N-ai nimic, eşti sănătos!”, să mori tu?!
Mi-au dat veşnica vitamină şi m-au trimis cu domnu’.

Norocul meu a fost să nu se mai repete problema. Aşa că mi-am văzut de ale mele – BigMaci, McPuişori etc.

Desigur, nu avem cu toţii acelaşi noroc.

concert car

Dediu Vasilica, o tânără în vârstă de 24 de ani, studentă în anul VI la medicină a fost internată la Spitalul Județean Galați în toamna anului trecut cu o boală inflamatorie pelviană nespecifică.
De atunci, a fost transferată la alte 4 spitale din țară și niciun medic nu a reușit să îi dea un diagnostic de certitudine. Până în momentul de față a fost operată de două ori pentru a i se extrage lichidul adunat în cavitatea abdominală. Starea ei se degradează treptat, de la 50 kg a ajuns în doar 4 luni la 34 kg, și de aceea are nevoie de un consult de specialitate în Turcia și un tratament corespunzător.

Cazul a fost prezentat peste tot. Nici nu pot să-mi imaginez cât de trişti sunt ai ei. Cred că e sfâşietor să îţi priveşti copilul în starea aia şi să realizezi că eşti complet neajutorat – şi din punct de vedere financiar, şi ca părinte. Efectiv nu ai ce face, totul depinde de alţii.

Duminică, 15 februarie, în Daily Pub va avea loc un concert caritabil pentru a o ajuta pe tânăra gălăţeancă. Va fi cu “intrare” – mă rog, impropiu spus. E vorba de suma de minim 10 lei, pe care cei care vor să-i vadă cântând pe Hippie şi Victor Udreş (de la Over) o vor dona pentru a o ajuta pe Vasilica. Eveniment de Facebook aici.

Până atunci, dacă altcineva simte că o poate ajuta pe fată, se pot face şi donaţii directe:

Dediu Vasilica: RO 41 RZBR 0000 0600 1493 8722 (RON)
Dediu Maria: RO 18 RZBR 0000 0600 1743 2230 (EURO)
Cod BIC: RZBRROBU

E şi o comunitate făcută pentru a susţine această cauză.

O să am rugămintea să daţi mai departe aceste rânduri, poate ajunge sub ochii cuiva care o poate ajuta dintr-un foc cât noi toţi, restul, la un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.