Level up!

Egzact ca în jocuri, așa! Vine un an nou- hai să fim serioși, lumea nu se va termina pe 21.12.2012; poate pe 21.12.2112(get it?)- ce ne permite reevaluarea persoanei eu/tu, adoptarea de noi direcții și a miracolului ăla de a fi mai buni.

Personal, consider că toată ideea cu „fi mai bun de sărbători” e o prostie. Nu ai nevoie de o perioadă anume sau de un motiv specific să fii mai bun! Fă asta zi de zi și pe principiul karma sunt mari șanse ca ceva bun să ți se întâmple mai des.

Mă rog, nu sunt aici ca să fac morală. Cunoști faptul că nu level up pentru mine și toate argumentele respective; le-am tot enumerat. Începând cu 2012 ai face bine să te dezvolți și să începi să îți lași amprenta asupra celor din jur într-un mod pozitiv pentru că a cam trecut vremea fără griji. E momentul tău, fă acest 2012 anul tău!

Încearcă lucruri noi, testează un mod alternativ de a-ți târâi beșinile, învață ceva nou, reconectează-te cu oamenii ce merită și i-ai pierdut pe undeva pe drum, dă-ți demisia de la jobul de căcat pe care-l ai în prezent și-l urăști atât de tare, descoperă-ți pasiunile și punctele tari, mai lucrează la milioanele de defecte ce le ai, scapă de un viciu… Fă orice trebuie!

În cazul în care ești obsedat, ca și mine, de ce anume vei lăsa în urmă, întreabă-te lucrul ăsta: ar trebui să beneficiem pur și simplu de pe urma celor ce sunt agenți ai schimbării în lume sau ar trebui să devenim și noi unul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.