Let’s talk music!

Avem una bucată trupă românească genială ce îmi place la nebunie deși nu am avut privilegiul de a-i vedea live încă. În rândurile ce vor urma nu încerc să-i ridic în slăvi- deși merită lucrul ăsta- ci să evidențiez un fenomen ce mi se pare extraordinar pentru țărișoara asta.

Trupa se numește The MOOod și nu e foarte veche. Nu sunt un cunoscător fin al genurilor muzicale așa că nu pot spune că băieții ăștia cântă genul X de muzică. Tot ce știu este că muzica lor mă face să dau din cap, să fredonez și să țopăi, evident, când sunt singur acasă. Dați un click pe numele trupei ca să fiți „teleportați” pe pagina lor de Facebook și să aflați mai multe despre ei; puteți asculta și câteva piese de-ale lor.

Apoi avem una bucată fată talentată și extraordinar de frumoasă căreia îi place trupa la fel de mult. Ca majoritatea tinerilor cu ceva talent muzical a făcut un cover(chiar două dacă nu mă înșel) după piesele celor de la The MOOod. Nimic ieșit din comun până aici, Youtube-ul e plin de coveruri și multe dintre ele sună mai bine decât piesa originală.

Băieții au văzut coverul Luciei și l-au promovat. Suna bine, zău, așa că de ce nu?! Mai mult de atât, deși nu cunosc povestea cu adevărat, Lucia are acum un clip de-adevăratele- ca să spun așa- cu care participă la Radio Guerilla Top Show. Clipul poate fi urmărit aici – e wow! trust me on this.

Îmi place la nebunie faptul că cei de la The MOOod au scos-o din anonimat și nu au lăsat-o să participe la X Factor sau Vocea României și ăsta e un lucru mare pentru România. Uite așa facem diferența, așa intrăm pe drumul cel bun. Hai să o votăm pe Lucia în concurs și să susținem inițiativa asta pentru că merită!

Sursa Foto: The MOOod(poza de pe coperta albumului lor intitulat „OOo”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.