Lăsați copiii să vină la mine!

Ador copiii dar nu e vorba despre mine aici. Evident, dacă insistați pe partea cu copiii am să adaug faptul că ador copiii altora; când mă gândesc la cum o să gestionez tentațiile vieții când îi vor pocni pe ai mei plozi…

Revenind, în caz că ai mai trecut pe aici sau mă ai ca Friend pe Facebook, știi poziția mea vis-a-vis de religie. În caz că nu, aruncă o privire aici. Bun, acum că am setat parametri, limite și intervale, putem purcede.

Replica asta cu „Lăsați copiii să vină la mine!” este luată de pe undeva de prin cartea vieții(biblia) sau ceva de genul mai mult ca sigur. Felul în care o percep oamenii… Teoretic e același, practic diferă de la om la om în funcție de fetish-uri. Da, nu are de-a face cu credința ci cu fetish-urile sexuale.

Olanda, țara cu tot felul de chestii recunoascută mondial pentru un singur lucru: consum legal de Maria, doar ce a devenit și mai faimoasă. Aparent preoții catolici, oamenii lui dumnizo, săvârșesc foarte multe „Lăsați copiii să vină la mine!”. Sper că ați prins ideea, dar în caz că nu, vă exemplific: click aici și doar aici!

Da, e bolnav, e fcked up dar uite că e realitate. Hai, voi cei milostivi și credincioși, sărăți-le în apărare acelor oameni a lui dumnizo! Citiți asta mai întâi!

Și acum, că am demonstrat cât de sfântă e biserica catolică- Amin!- e vremea pentru știri de știri! Am timeline și e grozav!

Ce părere ai despre treaba cu copiii și preoții? Să fii ajuns acei oameni ai lui dumnizo la disperare din cauza abstinenței? Sau poate așa le-a poruncit dumnizo… Zi-mi ce crezi!

2 thoughts on “Lăsați copiii să vină la mine!

  1. dionis says:

    abstinenta nu are nimic de-a face cu asta … adica, sa fim seriosi, ai atatea alte posibilitati sa te cumintesti in intimitatea ta. ma gandesc ca o fi ceva in apa… sau in vinul lor de impartasanie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.