Laptopuri ieftine şi bune

gggMiercuri, la muncă, o tăntică necunoscută o intrat în vorbă că are un laptop care nu-i mai merge şi că vrea să schimbe HDD-ul la el. După câteva întrebări am aflat că problema era de soft: cel care-i instalase Windows-ul nu îl activase. Apoi s-a gândit că mai bine şi-ar cumpăra altul (la cât aur avea pe ea, nu cred că banii erau o problemă). I-am spus că are două opţiuni: să cumpere unul nou, sau să caute la băieţi, mai ieftin.

Amu’ nu ştiu cum sunt unii, dar având în vedere cât de nefiabile sunt laptopurile în ultima perioadă (Gabriel a avut probleme cu al lui, nou-nouţ şi uber scump), cred că cel mai bine e să cumpăraţi laptopuri noi, cu garanţie. Chiar şi-atunci puteţi avea probleme, căci customer care-ul suge în unele cazuri, dar în cele din urmă lucrurile se vor rezolva.

I-am promis fratelui că-i iau laptop dacă termină primul an de facultate cu medie peste opt. Din motivul ăsta mă uit constant peste oferte la laptopuri şi felul în care evoluează preţurile. Şi ofertele sunt destul de dese, unele bune, altele inexistente în realitate.

Weekendul ăsta, la eMag e ofertă la laptopuri. Reduceri de până la 30 la sută. Vă sfătuiesc să nu fiţi foarte încântaţi de modelele ieftine pentru că nu prea sunt chiar atât de performante. Mie-mi sună bine Lenovo ăsta cu i5 Haswell şi cu stocare HDD + SSHD; placa video nu e cine ştie ce, dar va duce destul de multe jocuri noi. Preţul e foarte bun.

Probabil şi DELL-ul ăsta şi-ar face treaba pentru filme şi browsing de internet, dar va avea ceva probleme la jocuri din cauza procesorului mai slab. Cu toate astea, preţul e bun şi ar putea fi o alternativă ieftină pentru un student care nu prea se joacă şi nu vrea să cheltuiască o avere.

Amu’, dacă nu aveţi nevoie de laptop, întotdeauna veţi obţine un PC mult mai performant cu un buget de 1.500, atât timp cât îl cumpăraţi din componente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.