La gramadă

Absență lungă. După deviza pauzele lungi și dese sunt cheia marilor succesuri(fiindcă pot!) am revenit. Sunt nițel somnoros, ce-i drept, nu e chiar atât de ușor să intri în ritm după o săptămână petrecută în alt oraș împreună cu prietenii, berea și culcatul târziu, respectiv trezitul și mai târziu. Dar e okay, bă, e un șlap de fcking casă!

Treaba asta nu merită chiar atât de multă atenție dar am zis să o menționez pentru că arată pe ce culmi poate urca prostia și lipsa bunului gust. Mă rog, cică nu mai e la modă să asculți manele la nuntă(a-ha, știam eu!) ci etno-manele(botanice/ etno-botanice, face sens). Aparent această pesă va fi hit dă hit frățicule, la sentiment pervers, să moară dușmanii lui Dan Diaconescu! Mai multe citiți aci.

De la manele și etnobotanice să trecem la muzică. Câte Grammy a luat Adelelelele? Răspuns corect: prea multe. Are voce, este grasă, versuri bune și-așa mai departe dar mi se pare stupid să dai atâtea premii unei singure artiste. Cum dracu le cară până acasă?! O să le pună între țățe… Mă rog, vă place, o las în pace. Skrillex a luat și el ceva. 4 bucăți dacă nu mă înșel, egzact ca cei de la Foo Fighters. Jos pălăria, îi ador!

Vine, vine primăvaraaaa! Job-uri găsești în toată țaraaaa! Mai puțin la Galați. Am găsit 6 job-uri în IT- programatori php, coderi și alte d-astea unde se folosește the force- și fix un mistery shopper în domenii ca jurnalism, PR sau copywriting. Deci, să mai căutăm. Revin cu informații pe subiectul ăsta, promit, dar mi-ar place să mai veniți și voi cu ce mai auziți

Mai aveam un subiect de abordat dar cred că merită un articol separat. Comenta-mi-ai acest post!

Mă duc în Kongo, măcar acolo nu e fleoșcăială!

Sursă foto: funnyjunk.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.