Jocuri PC pentru copii… Ioi!

Sâmbătă am fost pe la ai mei. Mai un Kauffland, o cheltuială de bani, o mămăligă cu brânză de burduf… chestii d-astea. Laptopul meu cel mişto l-am “vândut” fratelui, pe 100 de lei. Ce-am găsit pe el…

Bă, dacă ar fi păstrat colecţia mea de porn, atent adunată şi cu moft selecţionată, n-aş fi spus nimic. Dar pe desktop trona un icon care nu mai are nevoie de comentarii: GOAT SIMULATOR.

Jocul e 10 euro, hauzi! Oamenii deja fac hărţi şi căprii noi. Poţi să te şi baţi cu alte capre.

Înţeleg jocurile în care simulezi actul sexual. Le pricep, e ok. Înţeleg jocurile gen SIMS sau ceva viaţa alternativă online.

DE CE MAMA DREACU’ AI VREA SĂ FII O CAPRĂ???

Plusez, lucrurile pot fi şi mai “fun” de-atât. Pe internet poţi fi orice. În jocurile PC poţi fi chiar şi o felie de pâine.

Codin, de la Creative Monkeyz dă o notă interesantă jocului. Nu l-aş juca în veaţa mea, dar m-am uitat la vreo 20 de minute şi am râs ca un idiot, la birou, cu mâinile la gură. Înjură omul, aşa că dacă ai copiii pe lângă tine, sau ceva mamă, sau eşti o pudică pacifistă, pune-ţi căştile sau nu da play.

Îmi place să cred că generaţia tânără nu e retardată. Jocurile astea nu arată faptul că plozii/tinerii sunt nişte cretini “infectaţi” cu sindromul Down. Cred… Sper…

Sunt confuz.

Later edit, via frati-miu: există şi rock simulator. Adică eşti o piatră. Cea mai vie chestie din lume.

Şi mai later edit: avem twerk simulator, boob simulator, BAU simulator (aici am clacat), simulator de chirurgi, simulator de cumpărături de crăciun, simulator de fumat, simulator de “când te îneci ca o jită” şi, fireşte, dacă vă uitaţi la SouthPark, veţi recunoaşte personajul din clipul următor:

Nu am fost niciodată mai confuz de-atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.