Recomandați-mi niște jocuri PC co-op compatibile gamepad

În noaptea dintre ani, după ce o parte dintre oameni a plecat spre casă, ne-am încins la un Diablo in patru, pe PS3-ul gazdei. Stat în pat, butonat și hu-cia!, dat cu magie ca Merlin, Dumbledore, Hermione etc.
Recunosc, fu fain și cred că și femeii i-a plăcut. Așa că mă gândeam serios să caut și eu un PS3 pe la băieți.

Buba este că prețurile nu sunt de ordinul „maxim 200 de lei”, așa că, mno, am renunțat puțin la idee.

Apoi mi-am amintit că mă uit la filme din pat, folosind televizorul și-un cablu HDMI de trei metri pe care am dat vreo 20 de lei (kek, ieftineală-mocăngeală).
Așa că mi-am dat comandă de două gamepad-uri wireless de la Natec Genesis. Pe hârtie sunt pur și simplu grozave: Vibrații, textură cauciucată, acumulator încorporat. Da, sunt compatibile cu jocuri PC co-op compatibile gamepad. Este vorba despre modelul PV58, dar firește, fiecare alege după buget. O listă de gamepad-uri găsiți aici, în caz că aveți PC decent și nu aveți chef să mai dați bani în plus pe un PS sau Xbox.

Amu, dacă știe careva, am nevoie de o listă de jocuri PC co-op compatibile gamepad (splitscreen, chiar) de genul dungeons, shootere, racing, puzzle (Portal, pretenaș!) si RPG.

Am găsit o listă cu jocuri pc co-op compatibile gamepad, dar, mno, titlurile par a fi majoritatea de Steam și știam că-s greu de piratat.

Așa că help me out, vă rog, pentru că îmi doresc s-o las mai moale cu League of Legends. Nu că nu mi-ar plăcea, chiar mă gândeam să bag niște bani în el ca să-mi cumpăr skin-uri și chestii. Dar comunitatea este complet retardată, în marea majoritate.

Nu am mai văzut atât de mulți trolli și copii idioți, de genul grec prost sau spaniol care nu știe boabă de engleză, în veața mea! Oricât de bine ai juca, dacă ai făcut o greșeală, s-a terminat!

Fix așa:

Ah, sunt binevenite și jocurile RPG single player care sunt compatibile cu gamepad.

5 thoughts on “Recomandați-mi niște jocuri PC co-op compatibile gamepad

 1. Lucaci Levin Andrei says:

  Recomand pentru inceput rayman origins si legends, cu jocurile astea mi-am convins sotia sa joace videogames. Te rog sa specifici ce experienta de jocuri video are si cat de specifica este dupa jocuri video este deoarece asta schimba mult discutia. Si jocurile de steam nu sunt deloc greu de piratat, vorbim pe facebook daca doresti.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Cool, thanks! În caz că nu am să mă descurc, după ce îmi vin gamepad-urile, s-ar putea să te contactez.

   Răspunde
   1. Lucaci Levin Andrei says:

    Guacamole, left 4 dead 1, 2, daca ii ok cu gore mortal kombat daca nu injustice, seria trine(il recomand doar pentru visual si soundtrack), dungeon defender(tower defence), magika. Vezi ca o sa ai probleme cu controlerul ca nu il recunoaste ca xbox 360 controler, nu este o problema grava recomand http://www.x360ce.com

    Răspunde
    1. Adi says:

     There we go! Țurai! Da, citisem pe undeva că sunt niște aplicații care te ajută la configurare. Personal, sper să fie bune Natec Genesis astea…

     Răspunde
    2. Lucaci Levin Andrei says:

     Am uitat awesomenouts este moba care merge co-op, smite merge cu controlerul, sonic allstarts poti juca pe p c in loc de mario kart.

     Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.