RATB cântă la Galaţi, în Union Jack, de ziua lui Jack Daniel(‘s)

Jasper Newton “Jack” Daniel s-o născut cândva între anii 1849-1850. Nu ştie nimeni cu precizie, iar sursele nu sunt tocmai credibile, având în vedere că un foc a mistuit arhiva tribunalului din Lynchburg, Tennessee. Două lucruri sunt certe: omul a rămas în istorie datorită unui produs genial şi pentru asta merită sărbătorit, iar moartea sa a fost cauzată – “legenda spune” – de faptul că era uituc.

Union Jack, unul dintre cele mai apreciate pub-uri din Galaţi va da o ditamai petrecerea în cinstea lui Jasper “Jack” Daniel. Deşi unele surse afirmă că acesta s-a născut în ianuarie 1849, e oarecum unanim acceptat faptul că s-a născut în 1850 – anul trecut pe mormântul său; nu, nu scrie nicio dată – iar “tradiţia” spune că sărbătoarea trebuie să aibă loc în septembrie – preferabil toată luna 🙂

Revenind la lucrurile importante pentru Galaţi, la petrecerea dată de Union Jack, de pe 12 septembrie, adică sâmbătă noapte, vor veni şi nişte trupe faine. Headlineri sunt băieţii de la Robin and The Backstabbers, după care îi mai avem pe Gojira and Planet H şi Jazz Sindicate. O să fie mişto, bag mâna în foc, iar Union Jack Studio – cel de pe strada Domnească – va fi neîncăpător.

Fetili intră moacă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Rezervările se fac la numerele de telefon 0757.888.691 sau 0740.470.048.

Ah, vă ziceam că a murit pentru că era uituc… Păi, Bob Marley a murit de cancer – despre care a aflat când s-a accidentat la dejt dând cu piciorul în minge – şi din cauză că era rastafarian (amputarea este un păcat, cică). Well, Jack era doar uituc – legenda spune – şi nu îşi putea aminti aproape niciodată combinaţia de la seif. Într-o dimineaţă, cică i-ar fi dat seifului un chicior atât de vârtos încât s-a accidentat la dejtul mare. Apoi rana s-a infectat şi pa!

Să vă dixtraţi mult şi să-i salutaţi pe RATB din partea mea!

2 thoughts on “RATB cântă la Galaţi, în Union Jack, de ziua lui Jack Daniel(‘s)

  1. Adi says:

   Nu vin, pentru că din seria “Nea’ Adi zugravu'” şi pentru că o să vreau să adorm pe la ora 21 – şi duminică zugrăvesc.
   Mă rog, teoretic. Oi mai vedea.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.