Isus invie si pentru morti

Gradul de rautate va atinge cote mari in urmatoarele randuri si nu stiu exact de ce. Problema nu e ca nu stiu ci ca asa mi se pare firesc. Lipsa de respect presupun.

Eh, week-endul trecut fu pastele, week-endul asta e pastele blajinilor. Sa mergem la locul cu multe garsoniere, flori, lumanari si cersetori, zic! Ati ghicit: cimitir.

Sedeam linistit in fotoliu uitandu-ma la nunta lu’ Pepe, like a bo$$, cand mama m-a rugat sa merg cu ea la baieramul mortilor. Evident, tata vrea si el sa mearga caci acolo sunt bunicii si parintii lui. Atat bunici cat si parinti e mult spus caci tata fu adoptat. Dar sa revenim. Tata ii spune maica-mii sa nu il grabeasca, el vrea sa mai traiasca si pe drumul spre cimitir se merge incet si se opreste la fiecare intersectie.

Eu ma gandesc sa fac un pomelnic de-asemenea. Ma gandesc in felul urmator: oamenii faimosi ar trebui pomeniti mult mai des in comparatie cu oamenii de rand. Asta pentru ca ei chiar au adus un plus de valoare omenirii. Asadar, as face un pomelnic, care sa contina urmatoarele nume:

1. Einstein
2. Elodia
3. Nicolae (Ceausescu)
4. Adolf(Hitler)
5. Steve (Jobs)
6. Alexandru-ioan (Cuza)
7. Ion Luca (Caragiale)
8. Decebal (The Dac FTW)
9. Vlad (Tepes)
10. Tupac
11. Osama
12. Sadam
13. Marilyn (cred ca asta e prenumele lui Monroe)
14. Freddy (Mercury)
15. Elvis

Eu unul m-as amuza foarte mult. Probabil ca biserica m-ar considera posedat. Poate ca e o gluma poastra… Din pacate microfonul telefonului suge cand vine vorba sa inregistrez ceva.

Sper macar sa vad niste tanti naughty imbracate in negru si cu lenjerie intima rosie. Si cu decolteu pen’ ca e cald.

Pam-pam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.