Isteria tâmpește România. Câteva precizări de bun simț

Voi începe cu cea mai de maxim interes chestiune: After Earth, filmul cu Will Smith și fi-su: NU! Două ore din viața mea pe care nu le mai primesc înapoi. Groaznic de prost… fi-su.

Când scrii ceva nu cred că tu, autorul, ești cel care decide dacă articolul merită citit. Cititorul este criticul care ia decizia asta. Dacă articolul tău este despre clișeele pe care le folosește media în prezent și adaugi un „Am scris în acest articol care merită citit”, tot ce faci este să folosești un clișeu ca cele pe care le condamni. În caz că i need to break this down: e ca atunci când un tânăr de 14 ani zice că nu face labă.

O chestie pentru promovarea unor evenimente de dezvoltare personală, nu zic care eveniment, în special în social media: STORYTELLING, tell me a fucking story so i would want to join! Un banal „Tu te-ai înscris?” pe mine mă face să răspund: „Nu și nici nu am de gând.” O las așa, nu intru mai în profunzime.

Mai vreau și eu niște clipuri cu protestatarii din București care se opun vehement exploatării de la Roșia Montană. Dar selectați-mi doar minutele alea când protestatarii acuză jandarmii că apără RMGC-ul și alte interese. Ah, și vreau și eu pozele alea în care au fost peste 10 mii de oameni în București. Nu, nu spun că ar fi fake…

Încă una pe baza prostimii de care au dat dovadă atât de mulți oameni în ultima perioadă. „Au venit rezultatele ADN” – doar chestia asta ar trebui să dea de bănuit oricărui creier ne-mononeuronal. Erau plecate în fcking Trinidad-Tobago și au revenit? Pulame, or fi fost trimise prin poștă și au ajuns după lungi așteptări…
O lecție din serialul The Newsroom spune așa: doctors declare people dead, not the media. Lucru care se aplică și aici. „Surse din interiorul anchetei” nu cred că se folosește când e vorba de o declarație atât de importantă. Și ca să sporească nota de credibilitate și autenticitate, în continuare se dă citire unui… fost senator. Dar prepuțu’ lui Satan, țara lu’ Dorel, site-urile lu’ mă-sa și dăștepți peste tot.

Eu îs prost că susțin legea euthanasierii și că nu-mi plac 99% din protestatarii împotriva exploatării. Pula me, mai apar și personalități obscure cu înjurături de guzgan de apă adâncă cu pretenția că ei scriu despre neîndrăgostiri și nu plâng după atenție. Mă lepăd, mă piș, apoi mă culc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.