Instalații electrice Galați: Sfaturi utile de la un inginer electrician

Multe persoane caută informații despre „instalații electrice Galați” pe internet și se rezumă la rezultate de pe forumuri de amatori, în loc să caute sfaturi de la un inginer electrician autorizat.

Este și unul dintre motivele pentru care instalațiile ajung să fie proiectate greșit, sau să nu ofere randamentul și fiabilitatea dorită. De asemenea, utilizatorii casnici, cât și cei industriali ar trebui să înțeleagă că serviciile de specialitate în domeniul electric le oferă un grad ridicat de siguranță prin respectarea normelor din domeniu.

Instalații electrice Galați: Împământarea

instalatii electrice galati

Fie nouă, fie veche, orice casă are nevoie de un circuit de împământare. De asemenea, este foarte important ca toate prizele să aibă contact de protecție de împământare.

Rolul împământării este de a dirija în pământ, în condiții de siguranță, curenții proveniți din descărcări atmosferice.

Desigur, nu se limitează doar la acest aspect; aceeași operațiune de dirijare (tot în pământ și în siguranță) se aplică și curenților de defect, care apar în urma deteriorării sau conturării izolației.

De asemenea, instalația de împământare asigură și un anumit mod de funcționare a instalațiilor de curenți tari sau de telecomunicații (instalații de legare la pământ de exploatare).

Ce sfătuiește un inginer electrician în privința alegerii tabloului electric

Cel mai important aspect pe care trebuie să-l știi este că tabloul electric ales trebuie să fie potrivit gradului de consum electric.

Conectarea unor consumatori care au nevoie de un curent prea mare pentru conductori poate duce la supraîncălzirea și chiar topirea acestora. Astfel, pot apărea scurtcircuite și defecțiuni ale aparatelor electrocasnice – implicit există un pericol de incendiu foarte ridicat.

Orice inginer electrician profesionist vă va sfătui să  realizați circuite separate pentru prize, lumină și alte circuite speciale (cum ar fi aerul condiționat, mașina de spălat sau boilerul electric).

Siguranță înainte de toate!

Dacă ești interesat de instalații electrice, Galați îți va oferi o sumedenie de „meseriași”. Din păcate, majoritatea dintre ei susțin că se pricep la mai multe lucruri, printre care se află și instalațiile electrice. Veți observa că și prețul cerut de aceștia este unul mult mai mic, probabil pentru că serviciile lor nu respectă normele în vigoare și doar așa pot atrage clienți.

Veți face economie la bani, dar nu și la siguranță – un lucru foarte important, mai ales dacă aveți copii mici.

Pentru a discuta cu un inginer electrician profesionist pentru efectuarea unei instalații electrice sigură și fiabilă, la preț competitiv, puteți contacta ElectricPro Galați.

Reparații instalații electrice?

inginer electrician

Una dintre greșelile pe care o fac utilizatorii casnici este să repare singuri eventualele defecțiuni electrice din casă. Abia după ce observă că nu dețin sculele și cunoștințele necesare pentru a remedia defecțiunea – și cauzează, uneori, defecțiuni adiționale, decid să caute un specialist în instalații electrice Galați.

Această situație este mai des întâlnită decât îți poți imagina și afectează confortul și siguranța celor din locuință.

Indiferent de tipul de reparații la instalația electrică de care crezi că ai nevoie, sunt șanse mari să te coste mai puțin – pe termen lung – dacă apelezi la un inginer electrician profesionist.

Pe final

Indiferent dacă este vorba despre instalații electrice Galați pentru persoane fizice sau juridice, electricienii profesioniști de la ElectricPro îți oferă siguranța și calitatea de care are nevoie familia ta, respectiv afacerea ta.

Primești o expertiză de peste 15 ani în domeniul serviciilor de:

  • eleborare expertize tehnice instalații electrice de 0,4-20 kV,
  • urmărire a execuției lucrărilor de instalații electrice de 0,4-20 kV.

Pentru instalații electrice sigure, fiabile și la preț competitiv, realizate de către un inginer electrician experimentat, contactează ElectricPro online sau sună la 0721.754.466.

ElectricPro Galați poate fi găsit și la adresa Strada Melodiei, nr. 20, Bloc B5, Mazepa I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.