Inginerul fotbalist și independentul stomatolog, curve pe două picioare?

Sincer să fiu nu prea știu marketing. Am început să citesc intens dar mai durează puțin până pot spune că am asimilat informația și mă pot lansa în discuții contradictorii. Totuși nu prea îți trebuie cunoștințe de specialitate pentru a trage câteva concluzii despre campania politică și pentru a-ți pune cea mai vestită întrebare din România: „Eu cu cine votez?”

Vorbesc despre Galați, evident, pentru că aici voi fi pentru încă ceva timp și pe străzile astea m-am ciocnit de marketingul politicienilor. Inevitabil tot aici trebuie să merg pentru a-mi exercita dreptul de vot- cel mai drept dintre stângi.

După cum văd eu lucrurile avem doar 2 candidați care sunt demni de lupta curului: Marius Stan și Ciumacenco.

De Marius Stan, din cate am văzut și am citit, pot spune că fu președinte la un club de fotbal. Promisiunile lui: un stadion nou. Păi plm, vorba aia, bine pa! Lăsând la o parte promisiunile mă întreb ce tangență are ăsta cu politica în afară de caracteristica sa primordială de a fi o curvă cu un cuc între picioare. Pe afișe apare cu titlul de INGINER. Inginer în fotbal? Am văzut și sloganul său: „Cetățeni meritați mai mult!” un fel de „Să trăiți bine!”.

Ciumacenco fu nenea a cărui nume a ajuns în capul meu anul trecut când mă duceam în week-end la foișorul de pe faleză. Îi tot mulțumeau aștia. În campanie folosește sloganul ăla copiat: ”I love(inimioară) Galați”. Habar nu am ce promite, mă enervează complet când îi vă cortul. Știu că e medic stomatolog și că a promis un consult moacă în schimbul votului O.o. Mă încântă oarecum faptul că e independent, adică nu trebuie să aplice idealuri politice, lucru pozitiv, zic eu. Pare și mai tânăr și mai puțin curvă… A făcut la un moment dat și o „campanie pe blog” care fu un fail și jumătate dar cine să mă asculte?!

În cazul ambilor cea mai mare problemă pe care o văd eu e campania asta agresivă când ni se bagă pe gât pliante, ziare, sondaje și întrebări. Unu nu s-a chinuit să-și facă o campanie inteligentă cu un slogan catchy și ceva inovativ. Pe de-o parte asta îmi spune faptul că nu au nici măcar un pic de respect pentru ăștia care dau voturi. Fenomenul ăsta îl observ și la București cu cel Nicușor Dan despre care vorbește ABSOLUT toată lumea și deja încep statusurile cu „Nici la … nu scap de Nicușor Dan!”.

Pe cine votați, surorile și frații mei de glie? Stan, Ciumacenco sau câte un vot fiecăruia ca să nu se supere nimeni?

3 thoughts on “Inginerul fotbalist și independentul stomatolog, curve pe două picioare?

  1. dandan says:

    eu as vota cu Stan – a demonstrat mai multe lucruri decat ceilalti, desi il consider slab pentru administrarea unui ora. eu am terminat specializarea MK ( nu-s specialist, dar nici tamaie ) si ma crucesc cand vad ce titluri si sloganuri de campanie au. Ciumi cu copia lui ieftina I <3 Galati, Bacalbasa cu " voteaza cinstea si modestia " ( el este modest , dar se lauda cu ea. :)) ) , altii cu tac si fac, iar Stan cu noutatea ( noul stadion, noua primarie – de unde bani? ) . Peste 4 ani…voi va candida si le arat eu campanie. 😀

    Răspunde
  2. A.M says:

    toti is vulpi care vor ciolanu ala mare :)) . de votat nu stiu cu cine o sa votez . Cred ca cea mai agresiva campanie electorala e a lui Stan * rolls eyes * m-am saturat de afisele lui imense etc etc . tu cu cine votezi ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.