Influența profesionalului asupra personalului. The crazy chicken.

Șed blând, beu cafea și mă frec la ochi din când în când. Stau și mă tot gândesc, mă întreb, îmi pun propria persoană la îndoială constant și mă piș pe ea de confuzie ce mă tot domină!

Nu știu câți dintre voi ați realizat până acum ce influență uriașă are profesionalul asupra personalului. La mine nu e prima oară când simt chestia cu pricina dar parcă e mai brutal ca niciodată. Mai ales că m-am ambiționat ca un cretin să urmăresc o pasiune.

Probabil că feeling-ul ăsta nu pălește pe toată lumea. Probabil că unii nu se autoevaluează deloc pentru că habar n-au ce-i aia. N-o să definesc acum…

Dacă-ți merge bine profesionalul automat și personalul are de câștigat. Jbaf! îți crește încrederea de sine. Jbaf! dispare sentimentul de looser. Jbaf! dispare din rușinea aia proastă. Jbaf! dispar dubiile. Mai ales când profesionalul implică ceva ce-ți place.

Dacă profesionalul tău implică ceva ce adori să faci dar e în budă automat și personalul o să se ducă în aceeași direcție. Instinctiv îți faci un colțișor al tău, o zonă de confort din care e atââât de greu să ieși. Și te transformi într-o mediocritate penibilă care mâzgâlește cu pixul pe unde-apucă „life sux”. Și ți-e teamă să vorbești cu un necunoscut pentru că nu ești sigur pe tine. Și chiar dacă prinzi curaj să vorbești cu un necunoscut ți-e greu să o faci când e lângă tine și există pericolul să te privească adânc în ochi și să observe cât de bușit și vulnerabil ești.

Și să moară franța! Soluția e blowing in the wind… Dar se simte ca și când te-ai pișa împotriva vântului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.