Încă o porţie de gogoşi: Omul de care nu ai auzit în viaţa ta va face Metropola Galaţi

Până când va începe oficial campania electorală la Galaţi, zic să ne uităm cu “interes” la ce gogoşi încearcă să ne vândă oamenii care vor tronul din Primărie. Astăzi, un om despre care nu cred că ai auzit mare lucru, dar are “în program” nişte gogoşi pufoase tare de tot – Ion Ştefan.

Din start, vă spun că Ion Ştefan încă nu este candidat la Primărie, căci PNL-ul nu şi-a desemnat reprezentantul (CICĂ), urmând să mai facă un ceva sondaj de opinie – despre care doar ne putem imagina cât de relevant va fi.

Detalii despre “Ion Ştefan, gălăţeanul preocupat de soarta oamenilor de la Dunăre” aflăm dintr-un clip care mă lasă rece, lung de ŞASE MINUTE, cu melodia din “Ultimul mohican” pe fundal. Imaginile cu diferite zone din Galaţi nu sunt ale domnului candidat, ci, din câte mi-am dat eu seama, ale lui George Golea. Nu cred că are vreo cineva ŞASE MINUTE să acorde unui candidat la Primărie, dar ni clipul:

https://www.youtube.com/watch?t=2&v=V2hSuEdqtdA

Îmi place că a menţionat sursa imaginilor: YouTube. Ahahahahahaha!

Din monologul domnului Ion aflăm că dumnealui a fost director la Apă Canal. Şi cam asta este tot ce trebuie să ştim. Putem închide clipul şi ne putem întoarce la orice altceva, căci timpul nostru este preţios.

Da, Galaţiul este un oraş poziţionat fix între trei ape: Dunăre, Siret şi Prut. Mai avem şi nişte lacuri prin zonă. Cu toate astea, preţul apei potabile este printre cele mai mari din România. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când aud Apă Canal îmi vine instantaneu să înjur, pentru că au fost luni de zile când am fost nevoiţi să trăim ca în Evul Mediu, cărând apă de la ţâşnitoare, sau de la cisternele aceleaşi firme, deşi nu aveam datorii.

Mă rog, destul despre Apă Canal, probabil domnul Ştefan a implementat un sistem de importare al apei de pe Marte – altfel, nu pot justifica preţul.

Alături de domnul candidat Ion Ştefan, pe Facebook şi pe la TV (emisiuni obscure, la posturi locale, la care nu se uită nimeni), îl găsim pe tânărul Ştefan Bădiţă – mare om, mare caracter, cu iniţiativă. După ce şi-a abandonat visele de a deveni primar în viitorul apropiat (deşi pe profilul de Facebook încă se recomandă drept “viitor primar”), Bădiţă a reluat strategia “patriotică” organizând nişte proteste şi, mai nou, “candidând” pentru un post de consilier local. Fireşte, momentan e student… cred că iar. Nimic rău în asta! Am auzit că Rădoi vrea să dea bacalaureatul…

Revenind la candidatul Ion Ştefan, aş putea să vă prezint câteva chestii pe care le susţine dumnealui în campania sa pe Facebook. Aş putea, dar de ce să vă irosesc timpul? V-aţi simţi mai puţin păcăliţi dacă v-aş scrie 2.000 de cuvinte despre cum face caca mâţa mea dimineaţa.

Mai adaug aici nişte chestii interesante despre domnul Ion, preluate de aici:

Directorul psiholog Ion Ştefan a intrat în greva foamei pentru că CLM Galaţi nu aproba ca cei 1.100 de salariaţi de la Apă Canal SA să primească tichete de masă şi măriri de salarii. (…) După acest inedit protest, Ion Ştefan a fost destituit de la conducerea Apă Canal SA, inclusiv cu voturile colegilor din PC. Apoi a fost dat afară şi din PC. După câteva săptămâni, a făcut o conferinţă de presă în care a anunţat înfiinţarea AJPS. Tot atunci a povestit că stând acasă, fără serviciu, a observat că îi izvorăşte mir din uşa de la şifonier şi acest semn îl îndeamnă să reintre în politică şi să candideze la Primărie. Apoi, a ajuns la ecologişti şi PDL, care acum îi fructifică experienţa managerială folosindu-l ca director la Fabrica de Timbre.

În continuare nu se găseşte niciun om fain, gospodar şi cinstit care să iasă în faţă în ceea ce priveşte Primăria Galaţi.

Aşa că vă las cu ceva fin

nope

 Foto cu surparea de la VL – locul unde se va construi Metropola Galaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.