În Coreea de Nord ziua are 48 de ore

Regimul stalinist de la Phenian este măreţ, într-adevăr. Înainte de a vă explica cum stau lucrurile cu cele 48 de ore dintr-o zi, trebuie să vă spun despre o altă realizare uriaşă a nord-coreenilor: aterizarea pe Soare.
Vă daţi seama câţi astronauţi visează la o aşa reuşită şi, probabil, toţi plâng noapte de noapte în colţişorul lor întunecat. Ei bine, în vreme ce americanii şi celelalte naţii se autoflagelează, Kim Jong-Un a găsit soluţia: aterizarea pe timpul nopţii, când Soarele nu arde. Genial!

Având în vedere că regimul de la Phenian prevede pedepse legale perpetuate pe trei generaţii, mi se pare normal ca ziua să aibă 48 de ore. Nu trebuie să faci ceva foarte grav ca să te “lipeşti” de o aşa “binecuvântare”. E destul să spui ceva rău despre Kim Jong-Un sau Coreea de Nord şi tu, împreună cu două generaţii din familia ta, veţi petrece clipe “de vis” într-una din închisorile de pe teritoriu.

De-asemenea, o dată cu inovaţia de a face ziua de 48 de ore, regimul de la Phenian a hotărât ca orice muncitor să lucreze şase zile din şapte, în timp ce duminica va fi nevoit să presteze voluntariat. Programul este de 36 de ore pe zi, deci au timp să doarmă şi să se relaxeze în 12 ore. Asta chiar e genial!

Ca o urmare firească, doar liderul suprem al Coreei de Nord a reuşit prin această inovaţie să meargă de la vârsta de două săptămâni şi să vorbească perfect de la vârsta de opt săptămâni. De-asemenea, pe vremea când era la facultate, acesta a scris aproximativ 1500 de cărţi în trei ani de zile şi a compus patru opere care, conform spuselor celor care i-au scris biografia, sunt “mai bune decât orice altă operă din istoria muzicală”. Şi pe bună dreptate!

Acum, aş putea continua la nesfârşit să vă spun despre realizările celui mai tare popor din istoria omenirii, dar probabil că aţi prefera să vă spun cum au reuşit să facă ziua cu 48 de ore. Simplu: au inventat ceasul minune. Din fericire, în prezent, există un magazin în România care importă aceste ceasuri datorită unei grupări de spioni-asasini cunoscuţi sub numele de “Valar Morghulis North Koreea”.
watchshop
Magazinul online se numeşte WatchShop.ro, dar sunt doar trei modele de ceasuri furate de la nord-coreeni, două pentru bărbaţi şi unul pentru femei. Bărbaţii care vor să atingă supremaţia în orice domeniu, exact ca nord-coreenii, pot opta pentru modelul acesta sau modelul acesta (eu l-aş alege pe al doilea pentru că am informaţii preţioase, gen). Pe de altă parte, femeile care vor să fie cele mai dive, cu cele mai cariere, cele mai familii fericite, cei mai copii frumoşi, deştepţi şi norocoşi, cu George Clooney ca bărbat şi toate cele, au la dispoziţie modelul acesta de ceas.

Odată pus la mână, veţi trăi undeva la limita dintre realitate şi superbitate, restul populaţiei globului fiind invidioasă, cu excepţia nord-coreenilor, fireşte, că ziua voastră are 48 de ore. Ce viaţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.