I’M PRO SHOW – spectacol de improvizaţie cu Social Act Theatre

Lumea de la Social Act Theatre o intrat pe scena gălăţeană de teatru cu un oarecare “bang!”. Piesa “Doggystyle” a fost foarte bine primită şi de fiecare dată a fost jucată sold out, uneori chiar şi cu personalităţi importante din oraş în sală. Apoi au organizat un Festival de Teatru Independent – Butterfly Effect, care iarăşi, a fost primit foarte ok de către publicul gălăţean.
Joi, va avea loc un alt spectacol de-al lor, unul puţin diferit.

Improvizaţia este mama lu spontaneitate, cum s-ar zice. Îmi amintesc de zilele când eram copil mic şi mucos, prin clasa a 11-a, şi jucam “teatru” la festivalul ăla cu licee. Au fost multe momente când ceva nu mergea conform planului şi trebuia să improvizăm ceva ca să nu priceapă sala că “ohshit, aici trebuia să spui…”. Fireşte, la un moment dat, am sărit o replică – mă rog, o pagină întreagă de replici – motiv pentru care nu m-am făcut actor, iar Horghidan da.

Social Act Theatre promite că la I’M PRO SHOW vor livra un joc actoricesc inedit, spontaneitate şi umor. Chestii de care sunt convins, i-am mai văzut, dar nu live, şi am râs brutal. Cum s-ar zice, fălcile-mi şi-au luat damaj fatal, căci mă dureau după ce se terminase spectacolul.

Ediţia asta din I’M PRO SHOW va avea loc joi, 12 februarie a.c., de la ora 20,00, în Union Jack Studio – care e pe strada Domnească, lângă biserica aia greacă, unde era Yoobi. Pe scenă vor urca Horghidan Radu-Andrei, Toma Florin, Mogoș Oana, Răzvan Clopoțel, Ștefan Aleksandru Forir şi Dudu (care se va ocupa de muzică).

Nu e teatru propriu-zis, ci un spectacol interactiv, în care nimic nu este pregătit dinainte. E altfel, e diferit şi spontan, aşa că merită încercat!

Biletele sunt 20 de lei, iar rezervări se pot face la 0757 888 691.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.