Impresii de la BGG5

Recunosc, nu am venit pentru a-mi dezvolta blogul.

Întâlnirea a fost bine organizată, totul a fost profi. Felicitări Gabi și Georgiana pentru asta și pentru speakeri (în special pentru zoso)! Mno, având în vedere că o mare parte din sală deja știe măcar basic-ul în ceea ce privește bloggingul, e firesc să apară și păreri negative. Probabil lucrul ăsta se întâmplă din cauză că lumea avea impresia că li se va oferi pe tavă rețeta succesului și a miilor de euro făcuți din blog, lunar.

Personal, mi-a plăcut ce a prezentat Cismaru și felul în care a făcut-o (deși am aplicat și eu la poziția lui prin decembrie 2013 – motiv pentru care-s invidios, dar realizez că încă nu am experiența și notorietatea necesară pentru corporații), în special partea a doua, cu aplicația de Facebook, safego. Andrei Basoc a spus iarăși lucruri destul de okay, mai ales în partea de Q&A, dar pe mine nu m-au interesat pentru că vezi prima propoziție.
Vali Petcu a dat niște sfaturi de bun simț. Poate asta i s-a și cerut, nu știu. Sper că în timpul prezentării lui nu i-am supărat pe tipul și tipa de lângă spunându-le că „vreau să aud ce spune zoso”. Pana mea, chiar eram curios dacă spune ceva nou sau nu și mi se pare lipsă de respect să pălăvrăgești altceva în timp ce o persoană – oricine ar fi și oricât de puțin te-ar interesa – susține o prezentare. În continuare îmi place zoso pentru atitudinea lui și pentru felul în care scrie – lucruri care sunt deja știute de unii (cc Laura).

Overall, evenimentul a fost reușit și pricep treaba cu locația, nu-i bai. Tot ce-mi doresc este să se evolueze în continuare (clar, lucrurile au fost făcute mult mai mișto față de ediția precedentă) și să vină lume care să și stea la bere (pentru mine perioada 1-16 a oricărei luni suge din punct de vedere financiar, iar 16-23 e superbă).

Și Gabi a scris despre BGG5. Și Iulia a scris despre BGG5. Și Ana a scris despre BGG5.

5 thoughts on “Impresii de la BGG5

 1. Pingback: Impresii … târzii de la BGG 5
 2. Arhi says:

  normal ca nu e lipsa de respect. nu conteaza ca ai venit acolo ca sa il asculti pe omul ala vorbind. nu conteaza ca si ceilalti au venit fix pentru asta, nu ca sa asculte conversatiile unora din sala si ii deranjezi pe toti cu prestatia ta. important e ca tu sa fii multumit si linistit.

  Răspunde
 3. Daniel says:

  nici o suparare, doar ca pe moment nu am realizat ca “palavrageam” chiar atat de zgomotos! 🙂 nu e lipsa de respect sa ai o discutie cu altcineva in timpul unei prezentari, ca doar nu tre sa stam drepti, ce eram la vreun “congres” ceva! Eu chiar imi cer scuze pentru incovenientul creat.

  Răspunde
 4. Pingback: În primul rând, BGG!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.