Îmi plac oamenii bușiți!

Poate și pentru că, la rându-mi, sunt bușit. Poate că mi-e mai ușor să bond cu persoanele de genul.

Totuși, motivul numărul 1 este că persoanele bușite sunt misterioase. Au ceva ascuns și eu sunt meeeega curios!

Persoanele bușite țin mereu niște detalii – pe care eu unul le sesizez dar nu le pot identifica cu precizie – ascunse bine, lucru care le face foarte interesante.

Știu că majoritatea negânditoare decide ce e normal, motiv pentru care mă simt și mai impulsionat să caut anormalul și bizarul. Nu vreau banalități, le pot găsi la tot pasul și mă plictisesc. Vreau mister, vreau provocări!

Citesc în momentul de față „Obiecte ascuțite” de Gillian Flynn. Personajul principal e tăiat cu lama pe tot corpul, mai puțin pe gât. Nu sunt tăieturi făcute aiurea, sunt chestii care înseamnă câte ceva pentru personaj. How awesome is that?! I’m in love! Tot în cartea asta mai e menționat un personaj, o tipă lesbiană care nu poate accepta faptul că tot liceul o arată cu degetul că e lesbiană așa că decide că e mai bun titlul de curvă și se fute cu absolut toți gongalăii. Mie unul mi-ar plăcea la nebunie să aflu de unde a izvorât decizia aia!

Oamenii bușiți sunt în proporție de 99% mega inteligenți, e o plăcere să discuți cu ei atât timp cât „trauma” lor nu suprimă comunicarea! Oamenii bușiți sunt hard to find, deși sunt mulți poseri care se auto-victimizează de dragul atenției. Oameni bușiți au trecut de mult peste „ce zice/crede lumea despre ei” și deja și-au ridicat zeci de scuturi de protecție; ai zice că sunt falși, dar te-ai înșela.

Așadar, oameni bușiți: let’s compare scars!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.